x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

16 Apr 2004   •   00:00

Cabral a dat 1,5 milioane de pumni si a incasat 500.000

Prezentatorul Povestirilor de Acasa batea de stingea. La varsta pubertatii a inceput sa imparta pumni in stanga si-n dreapta, dar numai pentru a se apara. S-a apucat mai tarziu de kickboxing. Si s-a tinut cu dintii de acest sport 17 ani. Timp in care a dat aproximativ 1,5 milioane de lovituri si a incasat 500.000. Acum este doar un tatic care se lupta cu scutecele. (Roxana I. Ancuta)

Laureatul Cerbului de Aur 2003, cercetat pentru consum de droguri

Castigatorul ultimei editii a Festivalului Cerbul de Aur, Sha Baoliang, a fost cercetat pentru consum de droguri, transmite site-ul China View. Dupa efectuarea testelor, cantaretul a iesit curat. Baoliang participase la o petrecere in barul Shuijinghua din orasul Qingdao (China), unde politia a gasit pastile de Ecstasy. Oamenii legii au arestat 21 de petrecareti, care au platit o amenda de 5.000 de yuani (610 dolari) fiecare pentru a fi eliberati. (Dana Ciobanu)

Banica jr., reprezentativ pentru etnia romilor

Pe 8 aprilie s-a sarbatorit Ziua internationala a Rromilor. Cu acest prilej, jurnalistii au primit o brosurica, tiparita de Fundatia Aven Amentza. Ultima pagina gazduia un scurt interviu al lui Madalin Voicu. Dupa ce a evocat amintirea lui Ion Voicu, Madalin a facut cateva precizari interesante, vizavi de talentul romilor: „Etnia romilor are o aplecare si un talent deosebit in muzica, in arta, in general. Asistam la un schimb de generatii si ii putem aduce in discutie pe Marcel Pavel si Stefan Banica jr., oameni care au adus, prin traditie si familie, o paleta de culoare aparte, in cultura si in arta romaneasca". (Horatiu Tudor)

Stela Popescu, printre femeile VIP

Femeile care au inregistrat performante deosebite in domeniile economic, activitate sociala, cultural-artistic, sanatate, invatamant, sport vor fi premiate in aceasta seara, incepand cu ora 19:30, la Brasov. Stela Popescu va fi amfitrioana galei, in care sunt prezente cele 87 de candidate la titlul Femina Vip. (Dana Ciobanu)


Picant

In 1974, inginerul Mircea Vintila a pus umarul la constructia tronsonului de metrou Eroilor-Grozavesti. Totusi, mai chiulea seara, ca sa se duca la concerte. (D.C.)

Pe Dana Razboiu o asteapta botezul fiului ei si intoarcerea la munca. Daca botezul a fost fixat in luna mai, nu se stie insa cand va reveni pe sticla. (D.C.)

Maria Ciobanu a fost depasita in popularitate chiar de fiica ei, Leontina Vaduva, cantareata canto: „Lumea ma intreaba: nu sunteti cumva mama Leontinei?". (S.E.)

Marius Dragomir nu mai vrea ca fosta lui sotie, interpreta Nadia, sa se mai prezinte cu numele lui de familie. Asadar, isi spune simplu, Nadia Matei. (S.E.)

×
Subiecte în articol: antimonden