x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

15 Apr 2004   •   00:00

A fost ceruta de nevasta de un telespectator

Albertina Ionescu (21 de ani) este prezentatoarea rubricii „Meteo", difuzata de postul Romania 1, dar sustine ca nu este schimbatoare ca vremea. Albertina, fotomodel al Agentiei MRA, a prins, pana in prezent, contracte de publicitate banoase cu firme de sampon, bauturi racoritoare dar si de cosmetice ori de imbracaminte. Ea a dat insa lovitura anul trecut, cand a devenit imaginea postului de televiziune newyorkez RVTV Romanian Voice Television. Albertina are un iubit de mai multi ani, dar asta nu l-a impiedicat pe un telespectator de varsta a doua sa o ceara de nevasta: „Intr-o zi m-a sunat la secretariat un tip care mi-a vorbit foarte frumos. Mi-a zis ca s-a indragostit de mine dupa ce m-a vazut la televizor si ca are foarte multi bani. Din cateva vorbe mi-a cerut mana. L-am refuzat politicos, pe motiv ca iubesc pe altcineva", povesteste vedeta tv. Albertina are un vis, care ar putea prinde contur, acela de deveni prezentatoarea Festivalului de la Mamaia. (Simona Ecovoiu)

Badea si Oreste preiau matinalul de la Prima

Dupa ce s-a lamurit ca matinalul Focus 7, prezentat de Adriana Maris si Silvia Nicula, nu are succes, conducerea Prima TV a decis sa schimbe macazul. Ingredientul „minune" pentru un matinal vioi poarta numele cuplului de prezentatori Mircea Badea si Oreste, care au stat pe bara Prima vreo doua luni. Din 26 aprilie, cei doi vor face show in fiecare dimineata, de luni pana vineri, intre orele 8:00 si 11:00. Desi nu s-a stabilit continutul matinalului, Mircea Badea si-ar dori ca acesta sa fie croit dupa reteta celebrei „Dimineata devreme", in care a fost coprezentator. Emisiunea va fi lansata duminica, 25 aprilie, printr-o editie-pilot. (Dana Ciobanu)

Mihaela Cernea se marita peste trei zile

Dupa o prietenie care a durat trei ani, iata ca Mihaela Cernea s-a hotarat sa-si oficializeze relatia cu pictorul Costin Craioveanu. Astfel, Mihaela si Costin se vor casatori pe data de 25 aprilie. Blonda din trupa Class doreste sa pastreze discretie absoluta asupra acestui eveniment si nu a vrut sa dezvaluie nici macar cine sunt nasii, ca sa nu mai vorbim despre ora si locul unde se vor desfasura cununia si petrecerea. (Horatiu Tudor)

Fuego n-a putut sa plece in Austria fara Gyorfi

Pana la inceperea sezonului estival, artistii traverseaza o perioada mai putin prolifica din punct de vedere al angajamentelor concertistice. Asa ca fiecare incearca sa se „carpeasca" mai cu un show intr-o discoteca, mai cu o cantare la petreceri private. De la aceasta regula nu fac exceptie nici Daniela Gyorfi si nici surugiul Fuego. Maestrul Fuego a prins un contract bunicel in Viena si la Linz, unde a fost invitat sa cante la cheful unor oameni de afaceri. Insa acestia i-au pus in vedere ca o vor neaparat si pe domnisoara Gyorfi, ca o conditie esentiala a prezentei lui in tara valsului. (Horatiu Tudor)

Bebelusa devine doamna Balteanu

Fosta bebelusa a Carcotasilor, Roxana , care a facut-o lata cu pozele indecente de pe Internet, s-a lansat in lumea muzicala sub numele de BB Rox. Ea a inregistrat deja, alaturi de iubitul ei, Titi Balteanu, o melodie house, urmand ca, pe viitor, cei doi sa pregateasca un album. Roxana si Titi, pe care il stiti de la „Scoala vedetelor", au anuntat ca-si vor oficializa relatia in aceasta toamna. (Simona Ecovoiu)


Picant

Oana Sarbu a vrut sa fie actrita cu diploma. Insa a picat chiar dupa primul examen la IATC. Seful comisiei, Dem Radulescu, i-a spus ca e prea mataita. (D.C.)

Postul Pastilor i-a adus Selenei cateva kilograme in plus. Desi nu se poate spune ca arata rau, tanara se lupta cu o cura de slabire pana la lansarea viitorului album. (D.C.)

Si Cornelia Catanga este piratata. A vazut cu ochii ei, pe tarabele din Piata Obor, o caseta cu piese care trebuiau sa apara abia luna viitoare pe un nou album. (C. O.)

×
Subiecte în articol: antimonden