x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

14 Apr 2004   •   00:00

Cioran a pipait-o pe Savuica

Protagonista serialului de televiziune „Casatorie de proba" de la Acasa, Cristina Cioran, ar putea-o dubla cu succes pe actrita Cameron Diaz. Pana acum nu au avut ocazia sa se intalneasca, asa ca amandoua isi continua nestingherite activitatile. Fiecare pe unde poate. Cristina este acum vedeta de televiziune, ce-i drept, nu foarte populara in momentul de fata, dar isi da toata silinta. S-a nascut la Constanta si este absolventa a Facultatii de Actorie din cadrul Universitatii Hyperion. A jucat in musical-ul „An Die Musik", cu care a plecat intr-un turneu prin Anglia, Belgia, Olanda, Danemarca, Germania, Franta si Elvetia. Daca n-ar avea prieten, poate ca simpatica vedeta de Acasa ar baga lumea la idei. Jucausa din fire, in emisunea „5’ shopping", unde a fost invitata, Cristina Cioran a facut un show impresionant alaturi de Dana Savuica. Fetele se pare ca se plac mult, pentru ca mai toata emisiunea au stat imbratisate si s-au mangaiat. De dragul telespectatorilor?! Mai lipseau pupaturile, dupa cum a remarcat insasi Dana Savuica. (R.I.A.)

Nicoleta Luciu poate fi cumparata cu 11.000 de lei

Asistenta lui Teo, Nicoleta Luciu, nu pierde vremea si scoate bani din diverse contracte. De cateva saptamani, senzuala vedeta Pro TV a lansat un produs mai altfel. Este vorba despre bautura energizanta „Energy Instant", ce se gaseste in magazine sub forma de pliculete, la pretul de doar 11.000 de lei. Bautura, fabricata in Austria, contine taurina, dar si cafeina si este indicata in starile de oboseala. Nicoleta ne zambeste gales de pe ambalajul produsului, indemnandu-ne sa savuram bautura magica. De la reclama pentru batoanele de slabit, Luciu a sarit direct la bautura care contine taurina. Buna afacere! (Simona Ecovoiu)

Lia Roberts este membra a Clubului Pensionarilor romani

Inscrisa in cursa pentru Cotroceni, Lia Roberts si-a definitivat o parte din strategia electorala. De curand, ea a participat la o intrunire a Clubului Pensionarilor Romani, la invitatia interpretei Lucky Marinescu, presedinta acestei organizatii. Intalnirea a avut loc la sediul clubului, care se afla in incinta restaurantului InterMacedonia. Lia Roberts a ramas impresionata de primirea pe care i-au facut-o cei de varsta a treia, mai ales ca atmosfera s-a incins datorita recitalurilor lui Dan Spataru si Nicolae Nitescu. Pe langa faptul ca a reusit sa stranga semnaturile pensionarilor, Lia Roberts le-a oferit acestora un bonus, devenind membra a clubului. (Horatiu Tudor)

Cornel Constantiniu are nevoie de 12.000 de euro

Situatia dramatica in care se afla interpretul Cornel Constantiniu nu mai reprezinta demult un secret. Insusi ministrul Sanatatii, Ovidiu Branzan, s-a interesat de starea sanatatii artistului si a reusit sa convinga o echipa de specialisti austrieci ca sa-l consulte pe solist. Aceasta investigatie a fost efectuata saptamana trecuta si rezultatul nu este deloc incurajator. Verdictul profesorilor a fost acela ca muzicianul nu mai poate fi operat pe creier si singura sansa de salvare este sa i se implanteze cate un cip pe ambii lobi ai creierului. Costul interventiei se ridica la suma de 12.000 euro. (Horatiu Tudor)

3rei Sud Est spune povesti

Viorel de la 3rei Sud Est isi incearca talentul de narator. Nici mai mult, nici mai putin, cantaretul sudist a inregistrat o caseta cu povesti despre viata lui Isus. Interesant este faptul ca nici ceilalti membri ai trupei nu au ratat ocazia de a spune povesti religioase. Ce directie va mai avea 3rei Sud Est? (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden