x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden SUETE

SUETE

08 Apr 2004   •   00:00

Kitty isi cauta de lucru in Italia

Dupa o perioada destul de agitata, in care ba a fost, ba n-a fost iubita lui Adi Mutu, Kitty e hotarata sa-si puna ordine in viata. Cariera este pe primul loc, asa ca Cepraga va pleca in Italia pentru a participa la cateva castinguri pentru reclame si filme. Kitty se simte in Cizma ca la ea acasa, mai ales ca vorbeste fluent italiana si are si rude acolo. Prima zi de Pasti o va petrece in familie, iar la 12 aprilie va pleca la Roma, unde va sta trei saptamani ca sa-si gaseasca contracte avantajoase. „In acest timp, astept niste raspunsuri de la televiziuni din Romania. S-ar putea ca in foarte scurt timp sa ma intorc pe micul ecran", ne-a mai spus Kitty. (Dana Ciobanu)

Fiul lui Ion Laceanu inregistreaza discursurile lui Adrian Nastase

Robert Laceanu (34 de ani) nu a mostenit talentul artistic al tatalui sau, instrumentistul Ion Laceanu. Desi a studiat pianul, el s-a simtit mai degraba atras de electrotehnica decat de notele muzicale. Astfel, dupa ce a absolvit facultatea de profil, Robert Laceanu s-a angajat ca subinginer de sunet la Radio Romania: „In plus, in deplasarile pe care le face Adrian Nastase in lume, Robert este responsabil cu inregistrarea tuturor discursurilor primului ministru", spune Ion Laceanu. (Simona Ecovoiu)

Tociu si Palade vor pescui in iazul Angelei Similea

E limpede ca „Buna ziua" ca Angela Similea este o mare iubitoare de natura, dovada stand faptul ca a parasit Bucurestiul poluat pentru a se muta la tara. Interpreta a ramas suprinsa cand a fost contactata de cei doi comici Tociu si Palade, care au rugat-o sa ii primeasca la mosie pentru o partida de pescuit. Cum Angela Similea a fost de acord, ar trebui sa fie cu ochii pe Romica si Cornel ca nu cumva sa-i goleasca iazul. (Horatiu Tudor)

Trupa Hara circula pe patru roti

Baietii din trupa Hara sunt in culmea fericirii pentru ca tocmai si-au luat masina. Automobilul le-a fost adus prin comanda din Anglia si a costat 22.000 de euro. Flavius Buzila, solistul formatiei, va sta deocamdata numai pe locul copilotului, deoarece inca nu are carnet de conducere. Acesta intentioneaza sa urmeze scoala de soferi in cel mult doua luni. Au scapat si de prima amenda pe care ar fi trebuit s-o primeasca din cauza excesului de viteza. Politistul i-a recunoscut si i-a scutit de paguba, pentru ca era fan Hara. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden