x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

07 Apr 2004   •   00:00

Vedeta Playboy, reporter pentru fotbalisti

A dat norocul peste Mihaela Luca. Dar cine este Luca cea norocoasa? E vedeta Playboy a lunii aprilie, care implineste maine 22 de ani. Frumoasa si... blonda, zicem noi, ambitioasa si muncitoare, zice ea. „Am venit in Bucuresti acum patru ani si m-am descurcat singura. Nu m-a impins nimeni de la spate. Am avut o plaja in Mamaia, pe care am inchiriat-o si am scos bani, iar acum am o firma de productie casete video." Este pasionata de fotbal inca din copilarie, iar in sprijinul acestui hobby, soarta i l-a scos in cale pe directorul sportiv de la SC Toulouse, un francez-algerian de 45 de ani, care i-a devenit prieten si i-a facut intrarea in lumea fotbalului. In ultima vreme, relatia a inceput sa scartaie. Motivul? „Sunt curtata de foarte multi barbati", ni se destainuie Mihaela. Ea cunoaste multe limbi. Straine. Engleza, franceza si „ma descurc binisor cu italiana si spaniola". Drept pentru care vrea sa faca interviuri incendiare cu fotbalisti straini. Pe terenul lor. C-asa e-n fotbal. (Claudia Daboveanu)

Dinu Maxer o lanseaza in muzica pe sora Nicoletei Luciu

Dinu Maxer a revenit cu trupa AXXA dar, in paralel, a anuntat ca va lansa pe piata muzicala o noua formatie. Cele doua pustoaice care vor urca pe scena sub titulatura KySS au doar 16 ani, iar una dintre ele este nimeni alta decat Iuli, surioara iubitei lui, Nicoleta Luciu. Iuli si Amalia, vor canta incaltate cu patine cu rotile, aceasta fiind o premiera in Romania. In alta ordine de idei, luni seara, Nicoleta Luciu a imbracat rochia de mireasa, in cadrul prezentarii de moda „Sauvage" a creatoarei Liza Panait. Degeaba, caci Dinu nu are ganduri de insuratoare. (Simona Ecovoiu)

Gil Dobrica are salariu de 10 milioane de lei

O data cu trecerea timpului, maestrul Gil Dobrica devine tot mai simpatic si mai apreciat de catre cei care iubesc muzica adevarata. Patroana restaurantului Jaristea si-a dat seama ca prezenta artistului in ograda sa atrage clientela si l-a angajat pe loc. Pentru a-l stimula pe Gil sa fie cat mai atragator, afacerista i-a fixat un salariu de 10 milioane de lei pe luna. Este o buna achizitie, avand in vedere ca Gil Dobrica canta in duet cu interpretele de muzica lautareasca Panseluta Fieraru si Mioara Lincan. (Horatiu Tudor)

Anda Adam a plecat in America dupa unghii

Cantareata Anda Adam a plecat de cateva zile in America, nu pentru a se distra, ci pentru a achizitiona materie prima pentru salonul ei. Adica unghii false, din portelan si oje de toate felurile. Era nevoie sa faca o calatorie de „aprovizionare", mai ales ca, acum doua saptamani, Anda a reusit sa puna in practica un plan mai vechi. Si anume mutarea salonului sau de unghii false, „VIP Style", intr-un alt cartier. Poate ca de aceasta data, Anda nu va mai fi nemultumita de vecini, cauza pentru care si-a cautat un loc nou pentru salonul ei. (Dana Ciobanu)

Cheeky Girls pe drumuri?

Casa de discuri care produce albumele formatiei Cheeky Girls este la un pas de faliment. Recent, Telstar Records a anuntat ca are datorii de 8,5 milioane de lire sterline pe 2001. Masurile administrative luate urmaresc sa protejeze creditorii, dar nu tine cont de viitorul artistilor, sustine tabloidul britanic The Mirror. Pe langa Cheeky Girls, Telstar Records produce artisti precum Victoria Beckham, Craig David si Mis-teeq. Oficialii casei de discuri nu au dezvaluit ce se va intampla cu contractele acestora. (Dana Ciobanu)

Horia Brenciu este „fericita"

Brenciu vrea mereu sa ne uimeasca. La ultimul „As din Maneca" invitat a fost si Cristi Gretcu de la Divertis, in rol de Ion Iliescu. Horia i-a vorbit intr-un talmes-balmes frantuzit de exceptie, incheind apoteotic ca este „tres heureuse" ca-l are invitat. Din putina noastra carte, stim ca „heureuse" inseamna „fericita". A uitat ca-i barbat? (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden