x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden SUETE

SUETE

06 Apr 2004   •   00:00

Banica nu vrea sa faca reclama la votca

Cantareata Blondy este rasfatata de fani. O suna tot timpul, pentru a fi bine informata. Astfel, telefonul Andreei Banica suna cat e ziulica de mare, dar ea nu se supara. Si, ma rog, de ce-ar face-o? De curand, tot prin intermediul admiratorilor, a aflat ca a fost votata cea mai sexy cantareata. In top se mai afla cealalta Blondy, Cristina Rus, Julia de la Sexxy si Delia Matache. Aprecierile o incanta pe solista care datorita imaginii pe care o are primeste chiar si propuneri pentru aparitii in reclame sau filme. „Am fost solicitata sa filmez pentru o reclama la votca, dar am refuzat. Nu ma intereseaza sa-mi asociez imaginea cu cea a unei bauturi alcoolice. Mi-ar placea la un suc. De asemenea, m-au sunat odata sa vin la un casting pentru un film artistic. Si pe ei i-am refuzat, pentru ca eu nu merg la castinguri. Mi se pare pierdere de vreme. Daca m-ar suna si mi-ar spune ca au deja un rol pentru mine, atunci ar fi in regula. Oricum, daca am intrat in televiziune, poate ca voi avea tangenta si cu filmul". Andreea Banica se ocupa deocamdata de emisiunea pe care o prezinta la Antena 1 alaturi de Ionut Dolanescu. Oare poate mai mult? (Roxana I. Ancuta)

Florin Calinescu: „Sunt un organ sexual"

Bebe Mihaescu a fost bomboana de pe tort a emisiunii „Procesul Etapei" de duminica seara. Dupa discutii incinse despre arbitraje, selectioner, ofsaiduri si faulturi, Bebe sexologul a destins atmosfera. El a spus ca sexualitatea se manifesta prin gesturi, atitudini, directia pasilor, tragand concluzia ca inclusiv prestatia lui Calinescu in emisiunea sa poate fi considerata sex. La care Nea Florin a rezumat: „Atunci eu sunt un organ sexual, de sus pana jos". Totul a culminat cu dialogul despre trivialitatile care se striga pe stadioane. „Sex oral Dinamo, sex oral Rapid" s-a transformat iute in citarea exacta a „urarii". Fiind trecut de miezul noptii, Calinescu a zis-o pe romaneste, folosind cuvantul care incepe cu litera „M" si se termina in „UE". Putem spune asadar ca dupa Garcea, care era singurul organ de la Pro TV, adica cel al legii, de curand a mai aparut unul, intruchipat de insusi Florin Calinescu. (Catalina Iancu)

Printesa Brianna Caradja cere bani reporterilor

Brianna a inceput, mai nou, sa pretinda bani televiziunilor care doresc s-o filmeze. Recent, un reporter a solicitat-o pentru un reportaj ce avea ca tema viata de noapte a unei printese nonconformiste, precum este Brianna Cardja. Chiar daca nu a fost vorba decat de o „suma modica", dupa cum am aflat ca s-a exprimat printesa, adica vreo 3 milioane de lei, ea nu a vrut nici in ruptul capului sa se lase filmata fara sa aiba leutii in buzunar. Banii pe care i-a cerut reporterului erau destinati cumpararii unei perechi de role pentru un copil. O fi un gest caritabil? Oricum, halal printesa! (Roxana I. Ancuta)

Marilena Chelaru tot mai vrea „Surprizele"

Noua serie a „Surprizelor" a adus si unele noutati mai putin placute. Daca asistentul Andreei Marin, Cove, a inaintat in grad, adica a fost ridicat la rang de prezentator al emisiunii „Sot si sotie", nu acelasi lucru se poate spune despre Marilena Chelaru. Actrita nu mai apare la emisiune, dar nici n-a fost anuntata c-a iesit din schema. „Eu nu stiu absolut nimic. Nu m-a anuntat nimeni nici daca mai sunt, nici daca nu mai sunt. N-am primit nici macar un telefon. Si cred ca asta spune totul. Daca asa au crezut ei de cuviinta, asta este. Oricum, daca ma cheama inapoi eu ma duc, fiindca cred ca acolo e locul meu. Pana una-alta, m-am apucat sa fac ce stiu eu mai bine. Adica actorie. Mi-am deschis, in buricul targului o scoala de initiere in actorie si de canto", ne-a declarat Marilena. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden