x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden SUETE

SUETE

30 Mar 2004   •   00:00
Din surprizele Andreei Marin: „Nu sunt culta-n cap"

La ultima editie a emisiunii „Surprize, surprise", Andreea Marin si-a dat cu firma-n cap! Cu un limbaj de mahala, Zana l-a tras de ureche pe noul ei asistent, actorul Lucian Ghimisi, care a indraznit sa o streseze cu cateva replici din piesa „Gaitele". Vizibil enervata, Andreea l-a trimis la plimbare pe Lucian, spunandu-i: „Eu nu sunt atat de culta-n cap, ca tine". Si de aceasta data gura pacatosului adevar grait-a. In urma cu ceva timp, Andreea Marin a fost amendata de cameramanii din TVR carora le facea numai zile fripte. Unul dintre acestia a pus-o pe prezentatoarea „Surprize, surprize" sa-i ceara directorului televiziunii sa le aprobe, urgent, achizitionarea unui sarf. Andreea Marin, care lucreaza in televiziune de peste sapte ani, n-a stiut ca sarful nu e un obiect, ci doar o tehnica de reglare a imaginii. Cu siguranta, au trecut-o toate apele pe moldoveanca, cand a aflat de la director ca a fost bataia de joc a colegilor ei. (D.A., D.C.)

Dana Savuica este invitata la cumparaturi de barbati

Pentru cele cinci minute de shopping pe care le face in emisiunea ei, Dana Savuica are de tras uneori mai mult decat ar fi crezut. Si asta pentru ca toata lumea se gaseste sa intre in magazinul in care se filmeaza si sa ceara cate un sfat chiar in momentul in care Savuica isi face emisiunea. Fosta vedeta Playboy a invita-o in emisiune si pe Claudia de la Cream, iar filmarile au durat de doua ori mai mult decat de obicei, fiind intrerupte la fiecare cinci minute. Multi fani de-ai solistei nu au avut ce face si au venit sa ii faca declaratii si sa-i ceara autografe. Dana Savuica a avut parte si ea de gesturi prin care unii si-au aratat afectiunea. Prezentatoarea de la Acasa a inceput sa primeasca SMS-uri de la o persoana care pana acum nu si-a dezvaluit identitatea, dar care i-a scris in cinci mesaje ca doreste sa o cunoasca si sa mearga impreuna sa-si aleaga o pereche de jeansi, pentru ca, in curand, se apropie ziua lui de nastere. (Roxana I. Ancuta)

Mutu a fost „furat" de o ziarista blonda

Desi blonda care l-a asteptat duminica pe Mutu la Aeroportul Otopeni semana izbitor cu Alexandra Ungureanu, de fapt nu solista este in gratiile atacantului. „Soferita" cu care a fost surprins fotbalistul de catre fotoreporterul Jurnalului National se numeste Monica Radu, directorul publicatiei Life Sport. Se pare ca ea l-a „furat" pe Mutu de pe Otopeni, ferindu-l de ceilalti ziaristi care il asteptau, pentru a realiza un material exclusiv. (Madalina Corbeanu)

Gianina Corondan minte ca mai canta in grupul Quartz

La o emisiune muzicala a TVR invitata speciala a fost Gianina Corondan, subiectul invartindu-se in jurul debarcarii prezentatoarei din grupul rock Quartz. Senina, Gianina a declarat ca ea continua sa fie solista trupei si a infirmat cele aparute in mai toata presa centrala. Managerul trupei, Adriana Nae, precizeaza: „Ceea ce a afirmat Gianina este o minciuna. Ea nu mai face parte din grupul Quartz, deoarece a dat dovada de neseriozitate. In ultimele sase luni nu a venit decat de trei ori la repetitii". Actuala solista a trupei este Olivia Paun, absolventa de Conservator. Probabil ca Gianina se ghideaza dupa principiul: „Daca voi nu ma vreti, eu va vreau". (Horatiu Tudor)

Magicianul Iosefini jr. si-a luat solar pentru pesti

Vestitul magician Leonard Iosefini jr. s-a reprofilat, pentru a atrage din nou atentia publicului: ÑAm niste numere mai speciale, o combinatie intre magie si spiritism. Chem spiritul decedatului, care isi face simtita prezenta zbatandu-se sub un batic, dupa care dispare brusc. Fiecare interpreteaza acest numar in felul lui. Unii se amuza, altii se sperieì. Leonard a facut valva cu acest show si in Canada, de unde si-a cumparat un solar pentru pescari, cu 200 de dolari: ÑIl bagi in balta si afli imediat daca sunt pesti in acel loc, ce greutate au, dar si adancimea apeiì. (Simona Ecovoiu)

Elena Merisoreanu, nasa Stefaniei Comaneci

Saptamana trecuta, va informam ca mama celebrei Nadia Comaneci, Stefania, se pregatea sa paseasca in fata altarului, pentru a doua oara in viata. Ca sa respecte traditia crestina, doamna Comaneci a tinut sa se logodeasca. Alesul inimii sale este Mihai Nedelea, de profesie merceolog. Pentru acest pas, Stefania Comaneci a cerut si obtinut acordul copiilor ei, Nadia si Adrian. Nasii proaspatului cuplu sunt apreciata interpreta de muzica populara Elena Merisoreanu si sotul sau. (Horatiu Tudor)

×
Subiecte în articol: antimonden