x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Supergirl - Antrenata din fasa

Supergirl - Antrenata din fasa

de Anca Stanescu    |    19 Ian 2007   •   00:00
Supergirl - Antrenata din fasa

Proaspat-venita-pe-lume Irina Columbeanu va avea regim personalizat, inca din primele saptamani de viata. Era si normal, la cei peste 9.000 de euro cat a costat nasterea! Asta pe langa alti 3.000 platiti anual de fiecare dintre parintii ei, care au statut de membership in cadrul spitalului privat Saint Lukas.

Irina va aduce la buget inca 4.000 pe an. Asta fara suplimentari. Ce se intampla de acesti bani? De toate pentru toti (cei cu dare de mana). Asta, pentru ca Saint Lukas nu e de nasul oricui. Numarul de membri (adica de pacienti) nu depaseste 1.500. Directorul Bogdan Ivanescu afirma ca luxul si ingrijirea medicala personalizata nu pot fi accesibile in masa. Aici nu pacientul sta dupa doctor, ci e taman invers. Adicatelea, daca "ti se pune" de o consultatie ad-hoc, e suficient sa dai un telefon si se face! Vine doctorul repejor, cu aparatura de ultima ora.

CALIRE. Nasterea a fost cum a fost, dar urmeaza ceva si mai si. Pana sa apuce sa mearga ori sa vorbeasca, Irina va urma un antrenament special ce-i va asigura o evolutie psihosomatica de invidiat. Mai mult, ea isi va dezvolta calitati de lider. O vrea Columbeanu ca fiica-sa sa-i continue afacerile cu succes? Oricum, cu noua tehnologie STEM (celule preluate de la nou-nascut si folosite la tratarea maladiilor aparute, ale sale sau ale parintilor) miliardarul spera sa-si rezolve si probelmele unui mai vechi AVC (accident vascular cerebral). Bine ca s-a grabit! Obiective pentru mama? Aici e aici! Sa umple casa de copii! Oricum, au 13 camere, asa ca se pot pune deja pe treaba.

Ce-si mai doreste Iri? Ca fiica lui sa nu devina o rasfatata. Asa ca o da la scoala din sat, in Snagov! Si sa faca botezul la 27 mai, cand va fi si ziua lui de nastere. (Anca Stanescu)

×
Subiecte în articol: antimonden