x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Tatiana Stepa bolnava de cancer si in prag de evacuare

Tatiana Stepa bolnava de cancer si in prag de evacuare

20 Ian 2005   •   00:00

Solista a muzicii folk, Tatiana Stepa priveste cu optimism orice suferinta si obstacol ce-i apar in cale. Flacara sperantei arde mereu in ea, la fel cum ardeau pentru altii cantecele ei "rostite" ani de-a randul in Cenaclul Flacara.

VOINTA. Tatiana Stepa are puterea sa treaca peste orice necaz
Pentru Tatiana, o fiinta pe care viata a scuturat-o suficient de mult, iubirea sau "totusi iubirea" o tine atat de optimista, incat este destul de greu de crezut. Dar este adevarat. Multi stiu faptul ca Tatiana se lupta cu o boala necrutatoare: cancerul. Insa este sigura ca va iesi invingatoare din aceasta batalie.

DE COSMAR. Pe langa o problema deja existenta si deloc minora, artista trece acum printr-un alt calvar. Acela al nesigurantei unei case. Din 1997 s-a mutat singura cu chirie, in Bucuresti. Intr-o casa veche, "o ruina si fara apa calda", aflata in zona Piata Unirii, locuita de cinci familii, si ele chiriase. Din pacate, casa a fost retrocedata mostenitorilor de drept. Prin urmare, in prezent, Tatiana, alaturi de ceilalti vecini, se asteapta ca din moment in moment sa primeasca ordinul de evacuare. "Cei cinci mostenitori care au castigat casa locuiesc cu totii in Romania. Ceea ce nu inteleg eu este de ce au deschis actiunea in 2001, avand in vedere faptul ca legea retrocedarii caselor nationalizate s-a dat imediat dupa 1990", spune Tatiana. (Roxana I. Ancuta)

SE VA RETRAGE LA HUNEDOARA
FAMILIE. Tatiana alaturi de fiul sau
Proprietarii casei au castigat procesul anul trecut, in august. "Acum ne asteptam ca ei sa ne gaseasca alta locuinta ori sa ne prelungeasca chiria inca cinci ani, asa cum spune legea", declara solista. Daca va trebui sa plece din casa, Tatiana stie ce are de facut. Nu-si face probleme nici pentru ea, nici pentru baiatul ei. Are prieteni care o pot gazdui, la nevoie. Si, avand in vedere faptul ca locuieste singura, situatia ar fi de suportat. Dar se teme pentru ceilalti chiriasi, batrani sau familii cu copii mici. "Nu am vrea sa ne ia prin surprindere decizia lor si sa ne trezim cu un ordin de evacuare pe usa. Daca se intampla sa nu mai pot sta, ma voi retrage spre casa, in Hunedoara, pentru ca nu am bani sa-mi cumpar o locuinta in Bucuresti."

×
Subiecte în articol: antimonden tatiana