x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Teleportare - Mamma mia e diseara, cu ABBA Magic, la Palat!

Teleportare - Mamma mia e diseara, cu ABBA Magic, la Palat!

de Alex Revenco    |    06 Dec 2006   •   00:00
Teleportare - Mamma mia e diseara, cu ABBA Magic, la Palat!

In reteaua de magazine Diverta, la casa de bilete a Salii Palatului si la www.bilete.ro se gasesc ultimele bilete la concertul ABBA Magic, care incepe la ora 20:00. Preturile acestora variaza intre 35 RON si 80 RON.

Spectacolul din aceasta seara retraieste fenomenul ABBA in cele mai mici detalii, iar atentia acordata muzicii, costumelor, coregrafiei si instrumentatiei fac din ABBA Magic, un proiect aproape perfect.

TRIBUTE TO ABBA. Partile vocale au fost analizate si studiate saptamani intregi, in studio, iar membrii trupei sustin ca s-au preocupat de scena, de luminile originale si au facut din costumele colorate un reper pentru aceste concerte-tribut. Videoclipurile revolutionare ale trupei ABBA, pozele lor si copertele albumelor i-au ajutat sa dezvolte ABBA Magic. Diseara vor fi doua ore de magie ABBA intr-un spectacol live ce va include majoritatea binecunoscutelor hituri: "Waterloo", "Fernando", "Chiquitita", "Take a Chance On Me", "Dancing Queen", "Knowing Me Knowing You", "Gimme Gimme Gimme", "Money Money Money", "Thank You For the Music", "One of Us", "The Winner Takes it All", "I Have a Dream", "Mamma Mia", "Super Trouper" etc. Cei patru componenti ai trupei britanice ABBA Magic promit o seara incendiara in care spectatorii nu numai ca nu vor fi lasati sa stea pe scaune, ci vor fi invitati sa "acompanieze" trupa, macar la refrene!

×
Subiecte în articol: antimonden abba