x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Topul ventuzelor - Querida a invins-o la "buze" pe Bahmuteanu

Topul ventuzelor - Querida a invins-o la "buze" pe Bahmuteanu

de Anca Stanescu    |    07 Ian 2007   •   00:00
Topul ventuzelor - Querida a invins-o la "buze" pe Bahmuteanu
"Dotarile" impresionante spun: Oana Zavoranu, campioana absoluta a clasamentului
Un clasament al buzelor din show-bizz-ul autohton ar completa cu succes nenumaratele picioare, funduri si sani... de top. Nu credeti?

Cu ale sale ventuze apetisante, Oana Zavoranu ar putea sa ocupe lejer primele trei pozitii; i-am acordat insa "doar" locul I pentru a da si altora sansa unica de a se regasi in acest clasament. Cocotata in varf, soata lui Pepe ar trebui sa fie bucuroasa ca a obtinut de data asta "medalia de aur" cu efort minim, fara macar sa trebuiasca sa deschida gura...

Urmeaza surorile ex-Vlasov, Ingrid si Vanda - buze proeminente, mult contur; din fericire, sunt aparitii destul de discrete in show-bizz-ul autohton, dar asta nu te impiedica sa te gandesti cand le vezi ce soi de combinatie genetica, alaturata unor tehnici extreme de machiaj, a putut da nastere unui rezultat atat de uluitor!

EXOTICA. Andreea Raicu si-a transformat "defectul" in atu

Locul al III-lea i l-am acordat Andreei Raicu, care din fericire nu se fardeaza prea strident, asa ca aparitia este interesanta si chiar usor exotica, fara a trece de limita bunului-simt.

Locul al IV-lea este ocupat de Cristina Soloc, de asemenea o aparitie decenta, eleganta, cu buze ce se incadreaza cat se poate de armonios in ansamblul general al fetei.

Locul al V-lea revine Loredanei Groza, ale carei buze sunt incarcate mult prea des de ruj inchis la culoare, fiind depasite ca intensitate doar de ochii fardati excesiv. Asa ca, uneori, nici nu stii la ce sa te uiti mai intai, rezultatul putandu-se concretiza intr-o usoara stare de ameteala...

Pe locul al VI-lea se (ab)urca Raluca Badulescu, ale carei buze bunt pe masura corpului sau: imense. In afara de asta, ansamblul vestimentar prin care te lasa fara suflare (din cauza socului, fireste!) nu are cum sa o faca sa treaca neobservata.

DIVA. Loredana se rujeaza excesiv, desi n-are nevoie

In fine, cel de-al VII-lea loc ii revine Andreei Banica, care poate nu ar avea buze foarte mari, dar si le asezoneaza din belsug cu tone de contur, astfel incat aproape ca le dubleaza volumul.
Adriana Bahmuteanu se afla pe locul VIII cu buze maricele, dar cu o gura mare-mare. Daca am fi luat drept criteriu modul de utilizare (publica) a gurii, s-ar fi aflat la concurenta acerba cu Zavoranca, dar a scapat de data asta!

Anastasia Lazariuc ocupa locul al IX-lea, avand buzele rujate uneori cam intens.
Locul al XX-lea este "revendicat" de cea de-a doua Cristina din clasament, Cristina din trupa "Impact", aparitie decenta, dar sic in acelasi timp.

DE VERIFICAT. In popor este o vorba: buzele pentru femei se pare ca reprezinta acelasi lucru cu nasul pentru barbati, adica ofera informatii despre o anumita parte a corpului, asa ca... atentie marita la ele!

PRECIZARE: Acest top se poate modifica practic oricand, fie datorita interventiei colagenului, fie trecerii timpului (cam grav!) sau aparitiei de noi vedete in peisajul autohton. Va vom tine la curent cu aceste modificari. Si, daca am uitat sau nedreptatit cumva pe cineva, asteptam sugestii! Vom primi cu mare placere in topul nostru pe oricine merita!
×
Subiecte în articol: antimonden locul buze