x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Trupa Varza, la spital cu "Taxi Driver"

Trupa Varza, la spital cu "Taxi Driver"

13 Feb 2005   •   00:00

In ceea ce priveste muzica, Daniel Ilie si colegii lui de trupa recunosc ca sunt Varza. In schimb, au trecut cu bine "proba" de curaj si prezenta de spirit.

CATALINA IANCU

PREZENTA DE SPIRIT. Membrii trupei Varza i-au salvat viata unei Miss
Recent, baietii au sustinut un spectacol la Petrosani, unde a avut loc un concert caritabil pentru ajutorarea copiilor bolnavi de SIDA. Dar punctul culminant l-a constituit concursul de Miss, la care au participat concurente seropozitive, tinere si foarte tinere.

LESIN IN DIRECT. Cand s-a anuntat castigatoarea locului 2, invingatoarea, in varsta de 15 ani, o tanara pe nume Cristina, a suferit un soc emotional atat de puternic, incat si-a pierdut cunostinta. Cei doi cantareti au cules fata lesinata de jos, au luat-o in brate si au dus-o cu taxiul la spital. Dar nu cu unul obisnuit, ci chiar cu "Taxi Driver", masina emisiunii cu acelasi nume, pe care Daniel Ilie o prezinta la National tv. Au ajuns in timp-record, iar personalul medical chiar le-a multumit ca au reusit sa o aduca pe fetita la timp, fiindca orice clipa pierduta i-ar fi putut fi fatala.

SINCERITATE
Varza se prezinta ca fiind "cel mai fals grup din Romania si singurul care recunoaste". Cantaretii au un slogan extrem de... sincer: "Mai varza ca noi nu e nimeni!". Totul a pornit ca o gluma. "Dar, cand am vazut ca avem succes, am continuat. Piesele noastre sunt doar niste parodii, dar publicul a reactionat extraordinar. Intr-o seara, la mare, ploua torential, dar noi ne-am continuat recitalul. Absolut nimeni nu s-a ridicat de la mese, chiar daca toti eram uzi pana la piele, si asta ne-a bucurat enorm", au declarat solistii.

×
Subiecte în articol: antimonden