x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Un nou cuplu - Vali Barbulescu si-a luat Bebelusa

Un nou cuplu - Vali Barbulescu si-a luat Bebelusa

de Simona Ecovoiu    |    19 Noi 2005   •   00:00
Un nou cuplu - Vali Barbulescu si-a luat Bebelusa

La petrecerea organizata de KISS Fm, joi seara, in Club MAXX, cu ocazia implinirii a doi de activitate, s-au inghesuit toate vedetele postului de radio.

CARCOTELI. Nu au lipsit "matinalii" Serban Huidu si Mihai Gainusa, care, carcotasi cum ii stim, au avut doar de comentat. Ba ca microfonul pus la dispozitie le-a jucat feste si s-au auzit fragmentat in difuzoare, ba ca au fost nevoiti sa doarma cateva ore dupa-amiaza, pentru a face fata petrecerii, "nu ca altii" care beneficiaza de un program boieresc. Nu l-au iertat nici pe colegul lor Vali Barbulescu (foto), cel care in aceste zile a intrat in gura presei, din cauza divortului de Irene Parvu.

DIVORT. Treaba cu separarea de sotia lui, proaspat angajata la B1 TV ca prezentatoare a horoscopului, este destul de ciudata. Se zvoneste totusi ca cei doi ar fi divortat de cateva luni si ca povestea de amor dintre Vali si bebelusa carcotasilor, bruneta Delia, este de data recenta, asa ca nu dansatoarea le-ar fi stricat casa. Cert este ca Vali a mai slabit. DJ-ul nu a dorit sa faca public motivelele ce l-au determinat sa renunte la verigheta, dar, in orice caz, sotii Barbulescu nu aveau probleme financiare. Nasul lor de cununie a fost instaritul Giovanni Becali, iar fostul lui socru, un prosper om de afaceri, le-a pus la dispozitie un etaj al vilei sale din centrul Bucurestiului.

CRAI. Vali a schimbat multe femei la viata lui si chiar el recunoaste ca n-a fost niciodata usa de biserica. Din peisaj n-a lipsit nici fiul Zinei Dumitrescu, Catalin, care a tras din trabuc toata seara, privind invitatii de sus, de la cei aproape 2 metri, cat masoara.

×
Subiecte în articol: antimonden