x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Una au zis, alta au facut

Una au zis, alta au facut

27 Mai 2004   •   00:00

Indiferent de conditia sociala, romanii au darul de a se contrazice.

Adrian Enache, in doua luntre

Adrian Enache a anuntat de atatea ori ca vrea sa se desparta de sotia sa, Corina, cu care are o fetita. Si-a indesat hainele in valize si s-a mutat in vila Iulianei Marciuc. N-a facut purici multa vreme alaturi de ea, revenind in caminul conjugal. Dar a fost vazut, din nou, cu vedeta postului Romania 1, declarand lumii intregi ca Iuliana este femeia vietii lui. Iaca, la doar cateva saptamani, Adrian a revenit la mama copilului sau.

Circul numit Andre

Andreea Antonescu si Andreea Balan au facut bani frumosi cantand impreuna sub umbrela "Andre". In 2001 s-au despartit, dupa un lung sir de scandaluri, jurand ca nu vor mai concerta in duet. Dar, la scurt timp, s-au pupat si s-au impacat. N-a durat mult si iar s-au despartit. Antoneasca ne-a mai ametit in 2003, privind barbatii din viata ei. La editia de anul trecut a Festivalului Mamaia, a anuntat ca s-a indragostit de maltezul Fabrizio Faniello, facandu-l de bacanie pe logodnicul ei, Justinian. In cele din urma s-a intors la iubitul ei roman.

Hagi vroia numai la bal

Si Hagi a avut un moment de cumpana in cariera lui. In 1998, el a anuntat, spre disperarea fanilor, retragerea din nationala Romaniei. La nici un an, in 1999, Adrian Paunescu - pe atunci prezentatorul emisiunii "Meciul meciurilor", de la Antena 1, l-a pus, intrucatva, in fata faptului implinit. Printr-un plan bine ticluit, poetul a reusit sa-l convinga ca nationala are nevoie de el. A fost o adevarata nebunie, poate cea mai interesanta editie a unei emisiuni pe teme sportive. In fata sediului televiziunii, sute de suporteri de-ai lui Hagi, ii scandau numele. Marele fotbalist roman avea sa revina pe stadion, pentru inca trei ani. (Simona Ecovoiu)
×
Subiecte în articol: antimonden