x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vanatoare intre VIP-uri

Vanatoare intre VIP-uri

08 Iun 2004   •   00:00

Se pare ca unele persoane publice nu suporta celebritatea. "Vedetele" ii apostrofeaza sistematic pe colegii jurnalisti ca isi baga nasul in viata lor personala. Culmea este ca, si ei, la randul lor, mor de curiozitate sa afle ce-au mai facut cutare sau cutare.

CATALINA IANCU

Un exemplu elocvent ar fi Teo, care e obsedata de "ce-o sa se scrie maine in ziare" despre ea. Insa, pe cine a invitat Trandafirul la emisiune in toiul scandalurilor cu Mutu? Pe Rocsana Marcu. Tema editiei era "Ce complexe ati avut in adolescenta?". Iar Rocsana avea "doua complexe, simetric asezate, daca intelegeti ce vreau sa spun", dupa cum s-a exprimat moderatoarea. A fost insa clar pentru toata lumea ca blonda n-a fost invitata intamplator, ci ca sa fie trasa de limba despre avansurile pe care i le-a facut fotbalistul. "Sa te intreb, sa nu te intreb...", a inceput Teo. Si, pana la urma, Marcu a povestit ceea ce relatase si prin ziare: ca Mutu a sunat-o, dar ea n-a cedat.

DE 3 X SURPRIZE. Mihaela Tatu a anuntat cu surle si trambite ca o aduce, pentru prima data in studioul emisiunii "De 3X femeie", pe Andreea Marin. N-am putut sa nu ne intrebam, de ce oare Tatu n-a invitat-o pana acum pe prezentatoarea Surprizelor si a preferat sa le faca "abonament" manelistilor si unor vedete de mana a doua? Simplu. Pentru ca zvonurile despre relatiile Andreei Marin n-au fost credibile, decat cu o singura exceptie. Dar, de cand cu Ion Tiriac, toata lumea a cazut pe ganduri. Inclusiv Mihaela Tatu.

CONFRUNTARE. "Zana" a stiut insa de ce se afla acolo, si n-a lasat loc de intors: fostul tenisman ii este doar bun prieten. Oricum, Mihaela Tatu si-a vazut scopul implinit: si-a ridicat audienta si si-a satisfacut curiozitatea, chiar in direct.

Cea mai recenta "barfa" este ca Irina de la A.S.I.A. l-ar fi parasit pe Florin Ionescu, iubitul ei si, in acelasi timp, managerul trupei. Nici n-a aparut bine zvonul, ca Gianina Corondan a pus mana pe telefon si a sunat-o pe interpreta sa afle ce si cum. Evident ca interpreta a negat. Probabil ca si-a facut si cruce dar nu s-a vazut, caci Irina era acasa. Dar Gianina era la emisiune si bineinteles, in direct.

I-au atras cu zaharelul

Atunci cand nu pica nici o "bomba" de presa, Catalin Maruta cheama doua vedete certate si incearca sa le impace. Ca acestea isi dau mana doar de forma, ce mai conteaza? Important este ca telespectatorii nu schimba postul, iar realizatorul se umfla in pene ca i-a crescut audienta. Chiar daca nu prea i-a convenit, Ion Dolanescu s-a impacat cu... ideea ca nu-i frumos sa-l vada o tara cum se cearta cu Benone Sinulescu.

Anca Badiu a evitat-o cat a putut pe Nikita, deoarece stia ca aceasta din urma nu o inghite. Pana cand cei de la Prima TV le-au adus fata in fata. Anca sustine ca "Monica" a pacalit-o. Ca nu i-a spus pentru ce o cheama si ca n-avea nici cea mai vaga idee despre ceea ce avea sa urmeaze. Bineinteles ca Nikita a "tabarat" cu gura pe ea, iar Anca, nereusind sa-i faca fata, a plecat din studio. Este pentru prima data cand se lasa cu actionare in justitie, fiindca interpreta de la Class a amenintat ca nu va lasa lucrurile asa.
×
Subiecte în articol: antimonden