x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Daniela Crudu, bătută de iubit! A ajuns la spital plină de sânge. Medicii vor să o opereze

Daniela Crudu, bătută de iubit! A ajuns la spital plină de sânge. Medicii vor să o opereze

09 Feb 2020   •   13:08
Daniela Crudu, bătută de iubit! A ajuns la spital plină de sânge. Medicii vor să o opereze

Daniela Crudu, în vârstă de 30 de ani, a primit îngrijiri medicale, după ce ar fi fost bătută de iubitul necunoscut cu care s-a afișat în urmă cu o lună. Potrivit unor surse, ea a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, unde a fost internată. Deocamdată, nu se cunoaște identitatea bărbatului alături de care și-a petrecut sărbătorile de iarnă.

Potrivit surselor spynews, bruneta a ajuns la spitalul din Capitală în această dimineață, în jurul orei 5:30, plină de sânge. Medicii i-au acordat îngrijiri medicale și a fost bandajată la mâini și la picioare.

Trei ore mai târziu ar fi fost externată din spital, însă din cauza durerilor foarte mari ar fi revenit.

Medicii au luat decizia de a o opera, Daniela Crudu având piramida nazală spartă, dar și traumatisme grave în zona capului şi a piciorului.

“E posibil să fie transferată la un spital cu garda ORL pentru operație. E încă la UPU, urmează să decidă medicii. La Spitalul Universitar nu poate fi operate la nas, dar medicii spun că cel mai probabil o să aibă nevoie de această operație”, au dezvăluit în exclusivitate pentru Cancan.ro, surse din cadrul unității spitalicești.

 

×