x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedete care au vrut sa se sinucida

Vedete care au vrut sa se sinucida

02 Iun 2004   •   00:00

MONDEN

Nu exista om sa nu fi avut, intr-un anumit moment al vietii sale, necazuri si neimpliniri de sa-i vina sa-si puna streangul de gat. Cateva dintre VIP-uri au trecut prin perioade atat de sumbre, incat, la un moment dat, le-a batut gandul sa se sinucida.
CATALINA IANCU

N-o sa va vina sa credeti, dar si lui Andrei Gheorghe i-a trecut prin minte aceeasi idee. Cea mai neagra perioada din viata lui a fost atunci cand a primit repartitie in Vladeni. Era profesor de limba rusa. Facea naveta cu trenul si pleca de-acasa la ora 3:00 dimineata ca sa ajunga la 8:00 la scoala. Locuia intr-o camaruta in care era atat de frig, incat dimineata, cand se trezea, dadea foc la paie, in chiuveta, ca sa se topeasca gheata si sa curga apa. "Imi venea sa se ma sinucid", spunea prezentatorul. Intrebat daca e o exprimare plastica sau chiar intentiona sa-si ia zilele, Gheorghe a confirmat c-a fost "pe bune".

Alin Farcas, DJ-ul sinucigas

Poate tocmai de aceea, Andrei Gheorghe a fost printre primii care s-au dus la sediul Radio Mix de pe Calea Victoriei, acolo unde, in urma cu vreo cateva luni, DJ-ul Alin Farcas ameninta ca se va arunca de la balcon. Ar fi fost prima sinucidere in direct! Cu DJ-ul insa, a fost alta poveste. Nu prea ii ardea de sinucis, ci mai degraba sa atraga atentia. Sa-si recupereze banii de la patronul postului care nu le platise la timp salariile si sa-l faca pe acesta de rusinica.

Catalin Botezatu a clacat in inchisoare

Cea mai grea incercare pentru Catalin Botezatu a fost inchisoarea. Din postura de vedeta sa nimeresti direct dupa gratii e, probabil, o experienta cumplita. De aceea nu vrea sa-si mai aminteasca despre acea perioada. Totusi, ne-a dezvaluit ca, in puscarie, gandul privarii de libertate il obseda atat de tare, incat se gandea sa-si ia viata. Neavand alta solutie decat sa se roage la Dumnezeu, pana la urma a reusit sa depaseasca acest impas. Si a luat totul de la capat.

Andy Ghost a vrut sa treaca "dincolo"

Printr-o perioada tulbure a trecut si fostul solist de la Altar, actualmente vocal al trupei Shekinah. "Cred ca daca n-ar fi fost muzica, m-as fi sinucis", spunea Andy Ghost. ""Ajutat" de alcool, de droguri, de un mediu negativ sau de niste intamplari, poti claca usor si poti ajunge in pragul disperarii. Astfel de situatii s-au ivit, intr-un mod ciclic, in existenta mea. Cred ca Dumnezeu a avut grija de mine", ne-a declarat Andy.

Nikita a baut clor

In cartea sa, "Nikita singura pe lume", Mihaela Ispas dezvaluie ca a ramas orfana dupa ce parintii sai s-au stins din viata in urma cutremurului din 1977. Iar familia la care a stat i-a furat copilaria si i-a facut viata un cosmar. In capitolul "Prima tentativa de sinucidere", Nikita povesteste: "La un moment dat, am zarit, intr-un colt, o sticla verde pe care scria "Clor de rufe". Intr-o secunda, mi-a incoltit ideea sa beau din sticla aia... M-am tarat, am luat sticla, i-am desfacut dopul si am baut. M-am trezit la spital, inconjurata de prieteni, cu perfuzii la amble maini si cu furtune la gura". O prietena a gasit-o si, impreuna cu cateva vecine, au dus-o la spital. Alta data a incercat sa ia un pumn de pastile Diazepam.

Marijuana a fost internata

Si Dana Coteanu a fost suspectata intr-o vreme c-ar fi incercat sa-si puna capat zilelor. Ea a iubit cu disperare un baiat care nu-i dadea nici o atentie. Au urmat lacrimi amare, caci orice tentativa de a-l cuceri a esuat. Impricinatul, despre care s-a spus c-ar fi Liviu Stanciu, VJ la MTV, s-a tinut tare. Iar Marijuana a trecut dintr-o depresie-n alta, pana cand a intrat in spital. Dupa ce a stat o perioada la sora ei, in Grecia, Dana s-a hotarat sa revina in tara si sa-si puna ordine in viata. Si s-a transformat din fata de cartier intr-o adevarata femeie de afaceri.
×
Subiecte în articol: antimonden