x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedete cu masini de lux

Vedete cu masini de lux

28 Apr 2004   •   00:00

Orice persoana publica care se respecta are, in garaj, o masina scumpa. Sunt preferate marcile Audi, Porsche sau Peugeot. Stiati insa ca sunt si VIP-uri care circula cu metroul?

SIMONA ECOVOIU

Daca vreti sa vedeti o parcare plina ochi de masini, ce depasesc lesne suma de 11.000 de euro, nu va ramane decat sa veniti la un eveniment monden. Se spune ca omul se cunoaste dupa marca masinii, reflectand cu exactitate starea financiara a proprietarului. De exemplu, Mihaela Radulescu are un Porsche in valoare de 60.000 de euro. In schimb, Zoli de la Sarmalele Reci si Leonard Miron asteapta cuminti, pe peron, sosirea metrolui, singurul lor mijloc de transport pe care si-l permit.

O prinde mereu radarul

Rocsana Marcu conduce un Renault Megane decapotabil, care a costat-o pe vedeta postului Prima TV suma de 18.000 de euro. Este vitezomana de fel si, desi a primit sute de amenzi pentru depasirea vitezei legale, tot nu se lecuieste. Rocsana are permis auto de la varsta de 18 ani si prima ei masina a fost tot un Renault. Are un fix, acela al curateniei, asa ca si masina o duce la spalatorie o data la trei zile.

Ciuruita, vopsita si mutata din loc

Dan Negru are un Audi 6, cu care a trecut prin multe peripetii. In urma cu doi ani, de Revelion, el a facut imprudenta sa-si parcheze masina la Romexpo, unde a avut loc o petrecere. Dimineata, cand si-a gasit „bijuteria" ciuruita de artificii, Dan s-a innegrit de suparare. N-a trecut multa vreme si cineva s-a gandit sa-i lase un suvenir: i-a scris numarul de telefon pe masina lui, cu smoala. La scurta vreme, cand a iesit dintr-un magazin, Dan nu si-a mai gasit „odorul" unde il parcase: „Dupa ce m-am agitat vreo cinci minute, un nebun a aparut ca din pamant si mi-a zis ca a mutat-o din loc ca sa-mi vada reactia".

A calcat doi caini

Mihai Traistariu si-a cumparat, dupa cum ii place sa spuna, un „aspirator de femei", adica un Peugeot 206 Cabrio decapotabil, cu 11.600 euro: „Este atat de draguta masina asta ca toate fetele intorc capul dupa ea. Desi nu conduc cu viteza, mi s-a intamplat sa lovesc doi caini, in aceeasi la zi, la un interval de doar o jumatate de ora. Parchez masina in fata blocului si pentru ca lumea ma stie nici ca a indraznit cineva sa o strice".

Atentie se inchid usile

Nu putem sa nu scriem si despre vedetele care nu au bani de masina. Desi nu e tocmai comod sa te priveasca cineva in timpul calatoriei cu metroul, ori sa te intrebe despre spectacole si viata de artist. Si totusi, Leonard Miron, Valentin Uritescu, Mitica Popescu si Zoli, solistul trupei Sarmalele Reci, sunt doar cativa dintre artistii care se incumeta sa circule cu acest mijloc de transport, semn ca nu stau prea bine cu banii.

Porsche Cayenne, in valoare de 60.000 de euro

Mihaela Radulescu este persoana publica care a schimbat cel mai des masinile. Probabil ca se afla in cautarea unei marci mai apropiate de stilul ei. Adevarul este ca Mihaela este atrasa de sporturile extreme, asa ca ii trebuia un autoturism care sa-i tina treaza adrenalina. A ales una pe masura pungii sale, un Porsche Cayanne, in valoare de 60.000 de euro, considerata ca fiind cea mai puternica masina de teren din lume. Ea a mai avut un fix cu decapotabilele, dar, dupa ce a gasit frunze si hartii pe scaun, a vandut-o. De cand i-a crescut burtica, ea nu se mai incumeta sa se urce la volan. Ii place foarte mult viteza si nu poate risca viata bebelusului.
×
Subiecte în articol: antimonden masina