x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedete cu strungareata

Vedete cu strungareata

21 Apr 2004   •   00:00

Psihoterapeutul Daniela Stan este de parere ca oamenii cu pauza intre incisivi sunt mai amuzanti, mai usor de remarcat in societate. Avem si printre VIP-uri cateva cazuri.

In adolescenta nu radea

Lui Kitty i se mai zice si „Fata cu strungareata", dar numai ea stie cat a patimit din cauza acestui mic defect fizic. In adolescenta refuza sa rada, mai degraba zambea, pentru a nu atrage atentia. Insa, cu timpul, a trecut peste micul handicap, ba chiar l-a exploatat la maximum.

Dintr-o bucata

Solista de muzica populara Maria Ciobanu intra si ea in acest top. Femeie de la tara, Maria nu s-a sinchisit prea mult de strungareata si a ras mereu cu gura pana la urechi. Lumea o identifica dupa dantura.

Asa tata, asa fiu

Serban Huidu a „preluat" micul defect de la tatal lui. Iar fratiorul lui vitreg, in varsta de 4 ani, nascut din a doua casnicie a tatalui sau, ii seamana perfect la dantura. In general, barbatii nu se cramponeaza prea mult de defectele fizice si bine fac. Insa, in poze, Huidu nu prea rade.

N-are dantura domnului Castor

Cine nu si-l doreste intr-o emisiune tv pe simpaticul poet Mircea Dinescu? El chiar nu se cramponeaza de faptul ca nu are o dantura perfecta. Este genul de om care mizeaza mai degraba pe ce ii iese pe gura si pe carisma, decat pe faptul ca are strungareata.

A mostenit dantura bunicutei

Cand era mica, interpreta Selena se izolase de copii: „Pentru mine a fost un chin ca m-am nascut asa, cu pauza intre dintii din fata. Aveam impresia ca, daca vorbesc, se uita toti in gura mea. Intentionam sa-mi pun un aparat dentar. Seman cu bunica, si ea avea strungareata". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden