x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedete machiate în vînăt-natural

Vedete machiate în vînăt-natural

de Anca Stanescu    |    20 Iul 2008   •   00:00
Vedete machiate în vînăt-natural

Vă invităm la o "bătută" prin ograda vedetuţelor cărora li s-au dat lecţii serioase în domeniu...

Vă invităm la o "bătută" prin ograda vedetuţelor cărora li s-au dat lecţii serioase în domeniu...

 
Cea mai nouă absolventă la materia "încasare de pumni şi palme" este Marijuana. Profesor i-a fost chiar tatăl ei, care i-a administrat ultima oară o usturătoare lecţie, pe motiv că îşi neglijează fetiţa. Dana Coteanu s-a ales cu un machiaj interesant şi 100% natural. Oare va încerca să-l ascundă cu ajutorul bijuteriilor create de-a lungul timpului? Mai ceva ca fasolea a fost bătută Adriana Bahmuţeanu. Ghiveciul rezultat a avut zeamă lungă, să le-ajungă tuturor pentru cîţiva ani. Confundîndu-şi consoarta cu vreo muscă intens bîzîitoare, Prigoană a altoit-o inclusiv cu pliciul. Culmea este că pentru alungarea insectelor a folosit, la un moment dat, chiar şi încălţătorul. Dacă ar fi procedat invers, poate că ar fi fost mai eficient.

 

TERAPIE SEXUALĂ. "Ei şi ce dacă el e agresiv? Eu tot ţin la pat, aşa că am să-l schimb!", şi-o fi spus ambiţioasa Gabriela Cristea cu privire la violentul Marcel Toader. Aşa că nu s-a lăsat pînă nu a canalizat furia acestuia într-o direcţie erotică. Cică actul sexual dintre cei doi se lasă cu bătăi "la limita suportabilităţii, însă la maximul satisfacţiei", pentru prezentatoare. Gabriela a declarat că-i plac pumnii lui Marcel Toader. Totuşi, ca măsură de prevedere, şi-a tapetat şoldurile cu ceva perniţe (de grăsime). Nu aduce anul ce aduce amorul sado-maso...

 
BĂTAIE ÎN SPĂTAR. Ca să înveţe tot românul cum se cafteşte iubita, Ion Boschet a procedat la o demonstraţie ziua-n amiaza mare. El a dat, Andreea Spătaru a primit. Şi, pînă la urmă, spre Poliţie s-a grăbit, pentru a depune plîngere.

În final, am găsit-o pe femeia secolului al XXI-lea. Frumoasă, tîrziu acasă şi independentă. Atît de independentă, încît nici măcar nu are nevoie de bărbat ca să defileze cu vînătăi. Şi le-a făcut singură! Performanţa a fost realizată de Alexandra de la Hora. La filmarea unui videoclip, aceasta, unsă nu cu toate alifiile, ci doar cu ulei de corp, a alunecat în barcă. Partea bună a fost că fotograful a surprins foarte bine căzătura. Astfel că acum Alexandra are şi vînătăi, dar şi un portofoliu foto de invidiat.

×
Subiecte în articol: antimonden