x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedetele au dat, Mihaela Radulescu a cumparat

Vedetele au dat, Mihaela Radulescu a cumparat

05 Noi 2004   •   00:00

VIP-urile s-au despartit de cateva dintre lucrurile care le erau dragi. Miercuri seara, la Hotel Marriott s-a desfasurat o licitatie cu obiecte personale ale unor celebritati ale momentului. S-au strans 37 de mii de euro, care vor fi donati maternitatii din Piatra-Neamt.

CATALINA IANCU

GENEROASA. Mihaela "a scapat" de 10 mii de euro
Initiativa a apartinut revistei Elle. Scopul a fost unul nobil: suma obtinuta va fi donata Maternitatii din Piatra-Neamt, pe care au ales-o la sugestia UNICEF Romania.

VALORI. Vedetele care au raspuns la apel au fost una si una. Ce obiecte au donat? Mihaela Radulescu o sculptura, Angela Gheorghiu o bijuterie cumparata din Muzeul Metropolitan din New York, Alessandra Stoicescu doua sfesnice, Mihaela Geoana un obiect din argint, Mariana Nicolesco o brosa, Horia Roman Patapievici una dintre cartile sale, Marius Tuca o masina de scris si stiloul Castell cu care a lucrat la proiectul de relansare a Jurnalului National, Maia Morgenstern un inel din argint si coral, Daniela Nane o pereche de cercei, Gabriela Szabo pantofii sport realizati special pentru ea, Romanita Iovan un tablou, Andreea Esca un ceas de la CNN, Nadia Comaneci portretul sau realizat in editie limitata, Doina Levintza un sacou cu broderie, Andreea Raicu un tablou semnat Tia Peltz, Ilie Nastase o bluza de trening cu care se antrena pentru Roland Garros in 1973, Agnes Toma patru gravuri, Andreea Marin un inel primit in urma cu 20 de ani de la parintii ei, Dana Nastase un ceas de birou primit de la strabunica sa, iar carcotasii Huidu si Gainusa caseta cu prima lor emisiune. Ba chiar si Cezaria Evora a daruit un tablou de la un fan.

GEST UMANITAR
Mihaela Radulescu, sosita cu zece minute inainte de a se termina licitatia, a maturat concurenta. Cel mai disputat obiect a fost masina de scris a lui Marius Tuca, pentru care Mihaela a platit 8.400 de euro. Ea s-a "batut" cu Romanita Iovan pe ceasul Danei Nastase, pe care l-a luat in cele din urma, dupa care a inhatat caseta carcotasilor. Vedeta a scos din buzunar peste 10.000 de euro. Gestul sau chiar a fost unul motivat. Cu zece ani in urma, copilul fratelui ei a murit chiar in Maternitatea din Piatra-Neamt.

×
Subiecte în articol: antimonden mihaela