x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedetele certate cu legea

Vedetele certate cu legea

16 Apr 2004   •   00:00

Politia nu tine cont daca infractorii au nume de scena. Daca o fac lata, si artistii beneficiaza de o „invitatie" la sectie. Nu sa sustina un show, ci sa dea declaratii. De cele mai multe ori, vizita la Garcea le-a crescut popularitatea. Deh, unde-i lege, nu-i tocmeala!

Daca va incalzeste cu ceva, va spunem ca VIP-urile nu sunt chiar usa de biserica. Ca a fost vorba doar despre incalcarea regulilor de circulatie sau de cazuri grave, in care vedetele au fost prinse cu droguri, politia si-a facut datoria. Sisu (La Familia) a fost arestat pentru detinere si consum de droguri, iar interpretul Calin Geambasu, scandalagiu de fel, a fost dat si el pe mana Politiei, dupa ce a lovit o asistenta medicala. Bodyguarzii trupelor 3rei Sud-Est si Animal X s-au ales cu o amenda de 1.500.000 de lei, pentru ca au caftit doi bistriteni, iar Mircea Badea si Oreste au avut de-a face cu politia rutiera din Chisinau, deoarece au condus masina pe contrasens.

DUPA GRATII. Sisu, component al trupei hip-hop La Familia, a fost aruncat in spatele gratiilor, pentru consum si detinere de droguri. A fost saltat de politistii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Dambovita dupa ce, in apartamentul sau din Salajan, au fost gasite 11 comprimate de metadona. De fapt, Sisu urma o cura de dexintoxicare si metadona facea parte din tratamentul prescris de medic. Insa tot in casa lui au mai fost descoperite si folii cu urme de heroina. Cu siguranta ca interpretul nu ar fi ajuns la arest, daca nu l-ar fi tradat doi traficanti de droguri, din Targoviste.

BATAUS. Pe numele solistului Calin Geambasu s-a depus, in luna septembrie a anului trecut, o plangere la Sectia 1 de Politie. Calin, despre care se spune ca este un fel de Elena Carstea in varianta masculina, datorita nonconformismului, a ajuns pe prima pagina a ziarelor pe motiv ca a lovit-o pe asistenta medicala Carmen Ionescu. Ea era de serviciu la Camera de Garda a Spitalului de Oftalmologie, unde Calin a venit in miez de noapte pentru un control. Victima o rugase pe iubita lui Calin sa iasa din cabinet, ceea ce l-a facut pe interpret sa-i sara tandara. La plecare, recalcitrantul pacient a imbrancit-o pe asistenta, care s-a lovit cu capul de birou. Angajatii spitalului l-au dat pe Calin pe mana Politiei, dar el nu si-a recunoscut fapta.

PE CONTRASENS.

Mircea Badea si Oreste au fost chemati, la sfarsitul anului trecut, la Chisinau, pentru a primi diploma de VIP. In drumul lor au facut mai intai un popas la Politie, caci au condus masina pe contrasens. Degeaba s-au scuzat ca nu stiau care e treaba cu strazile moldovenesti, ca nu le-a mers. In plus, politistii de peste granita habar n-aveau ce mari vedete sunt Mircea si Oreste in Romania. Abia cand s-au dumirit, le-au dat drumul.

Simona Ecovoiu


Bodyguarzii au avut de-a face cu trupele DIAS

Un alt scandal in care a fost nevoie de interventia oamenilor de ordine a avut loc la Bistrita, oras in care au concertat 3rei Sud-Est, Animal X si Cristiana Raduta. Ajunsi in Clubul Metropolis, cei cinci bodyguarzi ai artistilor au ochit doi bistriteni pusi pe galceava. S-a lasat cu bataie, asa ca au aparut ca din pamant politistii si trupele DIAS. Bodyguarzii s-au ales cu o amenda de cate 1.500.000 lei, iar vedetele au fost nevoite sa dea declaratii. Pana n-a pus o vorba buna Ioan Rus, ministrul de Interne, Caravana „Antidrog", din care faceau parte interpretii, nici c-a putut parasi orasul.

×
Subiecte în articol: antimonden