x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedetele si-ar dori sa fie… alte vedete

Vedetele si-ar dori sa fie… alte vedete

09 Noi 2004   •   00:00

MONDEN
PREFERINTA - Lui Andrei Gheorghe i-ar fi placut sa fie Bivolaru Stelei Popescu i-ar fi placut sa fie… Stela Popescu. Andreea Marin isi doreste sa fie Andreea Marin. Lui Pavel Stratan i-ar placea sa fie cel care este, iar Andreea Raicu se simte bine in pielea ei. Monica Anghel vrea sa fie Monica Anghel. Logic, nu? Ei bine, mai sunt si VIP-uri care isi doresc sa fie altcineva.
CATALINA IANCU

IDOL. Mihai Pocorschi si-ar fi dorit sa fie Sting
Lui Dan Helciug se pare ca nu-i mai ajunge celebritatea. Desi este destul de cunoscut, tot i se pare ca lumea nu-l baga-n seama. Sau are ceva de impartit cu Andrea Bocelli mioritic. Am tras aceasta concluzie dupa ce Helciug a declarat ca i-ar placea sa fie… Marcel Pavel! "Idealul meu este ca la sfarsitul carierei sa ajung ca Marcel Pavel. Poate ma baga si pe mine cineva in seama. Am sa sfarsesc cantand ca Marcel Pavel", spunea solistul Spitalului de Urgenta. Lasand gluma la o parte, Helciug ne-a marturisit ca i-ar fi placut sa fie Marlyn Manson. "Pentru ca-mi place personajul si pentru ca lupta impotriva prejudecatilor si rigorilor sociale."

Gina Pistol e fascinata de femeile celebre, cu personalitate puternica. "Mi-ar fi placut sa fiu… mai multe personaje. Poate Cleopatra! A fost o femeie puternica. Sau poate Marilyn Monroe..." Singura asemanare a Ginei cu fosta diva a Hollywood-ului este culoarea parului.

MODELE. Cei care fac cu adevarat muzica in Romania si-ar dori, probabil, un public asa cum numai la americani vedem. Sali arhipline sau chiar stadioane, in care mii de oameni canta si danseaza alaturi de idolii lor aflati pe scena. Poate asa se explica dorinta lui Mihai Pocorschi de a fi… Sting. Acum, la maturitate, Pocorschi are mai mult succes decat in tinerete. Trece vremea si are tot mai multi admiratori cu VH2. Mai are pana sa-l ajunga pe Sting…

"Parlamentarul" Doru Isaroiu are un alt idol de talie mondiala: pe James Hetfield, vocalul si chitaristul de la Metallica. In schimb, colegul sau de formatie, bateristul Mihai Dumitrescu, si-ar fi dorit sa fie Jean Claude Van Damme.

GHEORGHE. Andrei Gheorghe nu poate fi decat Andrei Gheorghe. Dar o afirmatie a cunoscutului om de radio e cel putin ciudata. Sau poate doar interpretabila. "Mi-ar fi placut sa fiu guru. Probabil, daca eram un pic mai nesanatos la cap, m-as fi facut… Bivolaru." Gheorghe a recunoscut ca ii place la nebunie expresia "iata-l pe guru cel mare", si chiar i se potriveste. Ii place sa fie aplaudat. Ii place ca lumea sa-l adore. "Pot sa seduc oamenii, pot sa-i mint si sa-i adun in jurul meu. Insa recunosc, n-am cedat acestei tentatii. Este lucrul cu care ma mandresc cel mai mult."

BUDISME. In cazul Cosminei Pasarin nu stim daca s-o incadram la categoria "Budisme" sau "Bush-isme". Ea face parte dintre VIP-urile care s-au impacat cu ideea ca sunt cine sunt. "Imi place cine sunt, dar as alege sa fiu un mic Buddha, pentru ca imi plac ideile promovate de el."

BUDDHA MICA

"Imi place cine sunt, dar as alege sa fiu un mic Buddha, pentru ca imi plac ideile promovate de el"

MIT

"Idealul meu este ca la sfarsitul carierei sa ajung ca Marcel Pavel. Poate ma baga si pe mine cineva in seama.
Am sa sfarsesc cantand ca Marcel Pavel"

VIP-URI CARE NU VOR SA FIE ALTCINEVA
Unele personaje din show-biz se viseaza aceeasi Marie, cu alta palarie. Solistei Ani Duta de la @mix i-ar fi placut sa fie tot ea, dar sa fie altfel. "Mi-ar placea sa fiu tot eu, dar cu alt suflet. Adica mai rea." In timp ce VIP-urile care au o personalitate puternica nu-si imagineaza ca ar putea fi decat ceea ce sunt. Andreea Marin este multumita de darurile pe care i le-a dat mama natura. Soprana Mariana Nicolesco nu si-a imaginat niciodata c-ar putea fi altcineva. Stela Popescu s-a gandit mult pana sa ne spuna cine ar vrea sa fie. Si intr-un final s-a hotarat: Stela Popescu. Mihaela Tatu e convinsa ca are o misiune de indeplinit pe acest pamant, de aceea e tocmai ea Mihaela Tatu.
×
Subiecte în articol: antimonden marcel pavel