x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden VIDEO - Agresiunile care au dus la arestarea lui Louis Tomlinson (One Direction)

VIDEO - Agresiunile care au dus la arestarea lui Louis Tomlinson (One Direction)

06 Mar 2017   •   12:23
VIDEO - Agresiunile care au dus la arestarea lui Louis Tomlinson (One Direction)

Momentele în care Louis Tomlinson, membru al trupei One Direction, se îmbrânceşte cu un paparazzo şi apoi doboară la pământ o fană care îi făcea poze cu telefonul partenerei lui Eleanor Calder pe aeroportul din Los Angeles au fost surprinse într-o înregistrare video, relatează luni Daily Mail în ediţia sa online. 

Louis Tomlinson, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat vineri noapte pe aeroportul din Los Angeles după ce a agresat un paparazzo şi o fană care se apropiase prea mult de partenera lui Eleanor Calder. 

În timp ce Tomlinson se apropie de un fotograf şi îi spune să nu mai facă poze şi ulterior chiar îl îmbrânceşte până ce cad amândoi din picioare, Eleanor este angrenată într-o luptă cu o fană care îi făcea poze cu telefonul. Louis se grăbeşte să sară în ajutorul ei şi o doboară la pământ pe tânăra în cauză, care însă se ridică imediat în picioare. Înainte de această confruntare, Louis Tomlinson poate fi auzit spunând: "Ce naiba se întâmplă? Ne poate ajuta cineva?" 

Momentul pare să fi provocat panică printre martorii la aceste scene care s-au succedat rapid, pe înregistrare putând fi auzite mai multe ţipete. Ulterior, personalul de securitate al aeroportului intervine între cei doi şi fana care îl acuză pe Tomlinson că a lovit-o. 

Cântăreţul britanic a fost arestat pentru agresiune şi eliberat pentru o cauţiune de 20.000 de euro, urmând să compară în faţa unui tribunal din Los Angeles la 29 martie. El a fost dus la o secţie de poliţie din Los Angeles după incident, dar nu a petrecut în arest nici două ore, fiind eliberat la ora 01:32, în noaptea de vineri spre sâmbătă. 

"Paparazzi au provocat altercaţia în care a fost implicat Louis. Nu este prima dată când un paparazzo provoacă o altercaţie cu o celebritate. În timp ce s-a produs altercaţia cu paparazzi, alte trei persoane i-au atacat prietena în timpul acestui incident şi el a venit în ajutorul ei", a declarat avocatul cântăreţului, Martin Singer, pentru Daily Mail. 

Fana care a fost implicată în disputa cu Eleanor Calder a relatat momentul într-o altă înregistrare. "Ea mi-a smuls telefonul, am început să ne luptăm, iar el m-a trântit la pământ şi m-a lovit. Asta s-a întâmplat", a povestit tânăra în clip, în care arată şi o mică tăietură de deasupra ochiului stâng care i-ar fi fost provocată în timpul altercaţiei. După aceea în filmare se poate vedea cum Louis Tomlinson este escortat de poliţie din aeroport. 

După ce a apărut în această înregistrare, tânăra a fost descoperită de fani pe reţelele de socializare şi a fost bombardată cu ameninţări cu moartea, motiv pentru care şi-a şters toate conturile, notează Daily Mail.AGERPRES

×