x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden VIDEO: Kate Winslet, "o celebritate proastă şi iresponsabilă" pentru că promovează documentarul "Breaking the Taboo"?

VIDEO: Kate Winslet, "o celebritate proastă şi iresponsabilă" pentru că promovează documentarul "Breaking the Taboo"?

03 Dec 2012   •   12:18
VIDEO: Kate Winslet, "o celebritate proastă şi iresponsabilă" pentru că promovează documentarul "Breaking the Taboo"?

Actriţa Kate Winslet a fost numită "o celebritate proastă şi iresponsabilă" pentru că a acceptat să apară într-o campanie care cere legalizarea canabisului, potrivit Daily Mail.

Kate Winslet şi alte celebrităţi precum Sting, Niall Ferguson sau Yoko Ono promovează şi susţin documentarul "Breaking the Taboo", care cere guvernelor să înceteze "războiul împotriva drogurilor".

Se pare că actriţa a fost încântată să promoveze documentarul şi nu a cerut legalizarea drogurilor.

Potrivit unui grup care luptă împotriva legalizării canabisului, Cannabis Skunk Sense (CanSS), acţiunile actriţei sunt "iresponsabile". "Este un model pentru numeroşi tineri. Multe celebrităţi fac astfel de lucruri pentru a fi cool. Mesajul care se transmite copiilor este că drogurile sunt în regulă şi nu este aşa. Kate Winslet nu este un copil, are peste 30 de ani. Sper să realizeze cât de proastă a fost", a spus Mary Brett, de la grupul Cannabis Skunk Sense.

"Kate Wislet susţine documentarul, nu legalizarea tuturor drogurilor. Kate s-a implicat în campanie datorită relaţiei ei cu Ned, nepotul lui Sir Richard. Kate nu se droghează şi nu s-a drogat nici în trecut", a declarat o sursă din anturajul actriţei.






×
Subiecte în articol: Kate Winslet documentar canabis droguri