x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden VIDEO - Rod Stewart îşi cere scuze după apariţia unui clip care mimează o execuție ISIS

VIDEO - Rod Stewart îşi cere scuze după apariţia unui clip care mimează o execuție ISIS

03 Mar 2017   •   22:10
VIDEO - Rod Stewart îşi cere scuze după apariţia unui clip care mimează o execuție ISIS

Rockerul britanic Rod Stewart şi-a cerut scuze vineri după ce a părut să mimeze o execuţie în deşert într-un clip care a apărut pe contul de Instagram al soţiei sale, mai multe voci critice afirmând că a dat dovadă de lipsă de respect faţă de victimele Stat Islamic, relatează Reuters. 

În clipul în cauză, Rod Stewart, în vârstă de 72 de ani, îşi mişca degetul de-a latul gâtului unui bărbat îngenuncheat în faţa lui în deşert. Clipul a fost filmat înaintea unui concert pe care l-a susţinut la Abu Dhabi. 

Mai multe persoane au afirmat că clipul aminteşte de montajele de propagandă ale Stat Islamic în care islamişti mascaţi decapitează ostatici occidentali. 

Cântăreţul celebru pentru hituri precum "Maggie May" şi "Da Ya Think I'm Sexy" şi-a cerut scuze, dar a precizat că gesturile sale au fost interpretate greşit şi că el nu făcea decât să recreeze scene fictive din show-uri de televiziune precum "Game of Thrones". 

"Este de înţeles că acest lucru a fost interpretat greşit şi îmi cer scuze celor care s-au simţit jigniţi", a afirmat cântăreţul într-un comunicat.

AGERPRES

×