x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden VIP-uri care mişcă bine din coada cratiţei

VIP-uri care mişcă bine din coada cratiţei

de Anca Stanescu    |    13 Apr 2008   •   00:00
VIP-uri care mişcă  bine din coada cratiţei

Unde-s două nu-i tocmeală, ci specializare! Astfel, Denisa se ocupă de jocuri (culinare), iar Raluca deretică urma... adică strînge masa şi curăţă tot după desfăşurările de forţe (şi de ceapă) ale mezinei. E clar, Bambinele vor să vrăjească prin talentul culinar. Dacă în direcţia muzicală nu prea au cu ce...”Peştele de Aur”, premiul cîştigat pentru performanţa de “cel mai kitsch cîntăreţ”, în urma unui sondaj realizat de Radio Total, nu poate fi gătit în bucătărie...Că se-mpute repede!

Dau şi din gură, şi din lingură. Care sînt vedetele cele mai pricepute la ciorbe şi tocăniţe?

Unde-s două nu-i tocmeală, ci specializare! Astfel, Denisa se ocupă de jocuri (culinare), iar Raluca deretică urma... adică strînge masa şi curăţă tot după desfăşurările de forţe (şi de ceapă) ale mezinei. E clar, Bambinele vor să vrăjească prin talentul culinar. Dacă în direcţia muzicală nu prea au cu ce...”Peştele de Aur”, premiul cîştigat pentru performanţa de “cel mai kitsch cîntăreţ”, în urma unui sondaj realizat de Radio Total, nu poate fi gătit în bucătărie...Că se-mpute repede!

 

 

MAESTRO, CASTRAVEŢII! Nicolae Guţă e specialist nu doar în tînguiri şi imobiliare, ci şi în shaorme. Pe ritmuri de manele taie cubuleţe pieptul de pui, apoi castraveţii, adaugă celelalte ingrediente necesare, apoi condimentează totul cu trăiri şi triluri care zguduie puternic muşchiul inimii. Are valoare? Are! Calorică doar.

Probabil că Monica Columbeanu a crescut şi mai mult – dacă mai era nevoie – în ochii lui Irinel, de cînd îl îndulceşte pe acesta cu tortul tiramisu. Ştie ea ce ştie, de aceea face totul pentru a-l “mişca” pe năvalnicu-i bărbat.

 

 

TOT ÎNAINTE! O altă pricepută într-ale cratiţei este şi Elena de la Etnic, care nu pregetă să facă bucate gustoase de cîte ori are ocazia. Bruneta găteşte cu sîrg mîncăruri moldoveneşti, un adevărat atentat la silueta colegelor de trupă. Seara, frigiderul ei este luat cu asalt. Cu aşa talente nu-i va fi greu să-şi găsească iubirea vieţii. Doar se ştie, dragostea (aia bine digerată) trece prin stomac. De departe, cel mai priceput la produs şi la combinat tot felul de savori este Dan Chişu. Nimic din ce ţine de bucătăreală nu-i este străin. Aromata poveste durează de peste două decenii şi i-a adus “devoratorului de publicitate” opere de nota 10 cu felicitări.

 

 

Nicoleta Luciu nu are prea mult timp la dispoziţie, însă îl foloseşte bine. Ea îi găteşte iubitului mîncăruri afrodisiace. Rezultatul? Îl vom vedea peste vreo... 5 luni. Ce credeţi că face Vasile Blaga atunci cînd ajunge acasă, după obositoarele şedinţe din Parlament? Rapoarte? Nu, nici vorbă. Ci sarmale, ciorbă şi mămăligă. Aşa scapă de stres (şi se încarcă de mirosuri). E ceva să te (şi) relaxezi la cratiţă, iar mîncarea făcută cu plăcere e cea mai gustoasă, se ştie!

anca.stanescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: antimonden