x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vopseaua de păr - atuul femeilor de pretutindeni

Vopseaua de păr - atuul femeilor de pretutindeni

15 Mar 2022   •   10:08
Vopseaua de păr - atuul femeilor de pretutindeni

Vrei să fii mereu alta și să arăți bine în fiecare zi, iar acest lucru este posibil cu ajutorul vopselei de păr, care este cea mai la îndemână metodă de a face o schimbare.

Important în acest proces este să alegi o vopsea de par profesională, alături de celelalte accesorii care îți permit să ai un rezultat wow chiar și din confortul casei tale.

Pe piață există multe variante dintre care să o alegi pe cea care ți se potrivește, iar azi vorbim despre fiecare în parte pentru a te ajuta să iei decizia corectă pentru tine.

Tipuri de vopsea de păr

Până și cele mai exigente gusturi vor găsi în această listă opțiunea perfectă pentru a acoperi firele albe de păr sau pentru a-și schimba culoarea într-una care să definească o anumită perioadă din viață.

1. Vopseaua de păr permanentă

Aceasta este una dintre cele mai întâlnite metode atunci când dorești să ascunzi firele albe și să dai părului strălucirea pe care o merită zi de zi.

Procesul de vopsire permanentă înseamnă schimbarea structurii firului de păr prin interacțiunea compușilor chimici cu pigmentul firului de păr. Cu toate acestea, nu trebuie să îți faci griji că acesta se deteriorează în timpul procesului, ci să te bucuri că rezultatul durează de la 4 la 6 săptămâni, iar tot ce trebuie să faci după acest timp este să îți vopsești rădăcinile și să te bucuri de culoarea aleasă pentru cât mai mult timp.

Ca și branduri, noi îți recomandăm să apelezi la Wella Professional, Goldwell și Farmavita Life. Pe acestea le vei întâlni și în saloane, fiind folosite de profesioniști în domeniu.

2. Vopsea de păr permanentă fără amoniac

Tehnologia în ceea ce privește calitatea vopselelor de păr s-a schimbat de-a lungul anilor, iar acum ai la îndemână și vopseaua de păr fără amoniac, dacă îți e frică de efectele pe care vopsirea le poate avea asupra firului de păr.

Și aceasta va oferi părului strălucirea pe care o merită și o textură pe care îți va fi drag să o simți de câte ori îți treci mâna prin acesta.

Brandurile pe care ți le recomandăm sunt Alfaparf, L'Oreal Professional și Vitality's. Încearcă-le pe toate și mai apoi alege-o pe cea care simți că ți se potrivește cel mai bine.

3. Vopsea de păr semi-permanentă

Vopseaua de păr semi-permanentă este excelentă pentru tine dacă îți dorești să schimbi culorile la perioade scurte de timp. Aceasta rezistă pe păr de la 4 la 12 săptămâni și nu necesită amestecarea cu oxidanți.

Beneficiile acesteia sunt faptul că poți să alegi mereu alta, că oferă părului un aspect natural și că poți să fii sigură că părul tău nu va suferi deloc.

Noi îți recomandăm pentru început nuanțatorul de la Joico, pigmentul de la L'Oreal și vopseaua semi-permanentă de la Vitality's.

4. Vopsea de păr demi-permanentă

Aceasta are beneficiul de a oferi profunzime unei culori pe care o ai deja în păr sau diferite nuanțe ale celei naturale, atunci când simți nevoia de a face o schimbare mică, însă de efect.

Vine în două formule - cremoasă sau lichidă - și îți permite să faci schimbări naturale, treptate, care nu se văd la fel de evident ca și cele de la celelalte tipuri de vopsele prezentate mai sus.

Acum că știi care sunt tipurile de vopsele disponibile pe piață mai rămâne doar să o alegi pe cea care se potrivește nevoilor tale pe moment sau pe termen lung. La cele permanente vei avea nevoie și de oxidant. Orice ai alege, este important să respecți instrucțiunile de care vin însoțite ambele.

Să arăți așa cum îți dorești este acum mult mai ușor cu ajutorul vopselelor de păr pe care le poți folosi chiar din confortul casei tale cu ajutorul mamei sau al unei prietene. Acum poți avea calitatea de la salon și fără să ajungi până acolo și astfel să salvezi timp prețios pe care să îl investești în activități care îți fac cu adevărat plăcere!

Comandă online produsele profesionale dorite, iar ele ajung la tine în doar câteva zile și apoi poți începe liniștită procesul de schimbare a look-ului pentru a arăta exact cum îți dorești!

Credite foto: unsplash.com

 

×