x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Vreau sa se stie ca ma cheama Ciorba"

"Vreau sa se stie ca ma cheama Ciorba"

25 Ian 2005   •   00:00

A cantat impreuna cu Pacha Man piesa "Noi doi", care a fost un hit al verii trecute. Acum pregateste un featuring cu Smiley de la Simplu si cu Don Baxter. Spune ca este cuminte si ca promoveaza ideea de fidelitate. Corina!

ROXANA I. ANCUTA

LA MATURITATE. Corina spune ca nu mai este emotiva
Jurnalul National: Astazi este ziua ta. Implinesti 25 de ani. Pregatesti ceva special?
Corina Ciorba: Cred ca am sa pregatesc o masa pentru prietenii apropiati si cam atat. Anul acesta nu sunt dispusa sa dau o petrecere mare. As prefera sa ma duc acasa, la Satu-Mare, sa fiu cu parintii mei, pentru ca nu am fost de ceva vreme. Din pacate, nu pot pleca, deoarece, tot astazi, am de dat si un examen la facultate, la Dreptul Muncii.

Relatie strict profesionala cu Marius Moga

Iti doresti un cadou anume de ziua ta?
Ca noul videoclip care va aparea in curand sa fie un mare succes. La fel si piesa. M-as bucura tare mult ca fanii mei sa fie incantati atat de melodie, cat si de featuring-ul realizat, pentru ca am o surpriza pentru ei si pentru voi.

Ne plac surprizele, dar noi vrem sa le stim dinainte...
Bine, atunci am sa va spun. Am facut un featuring cu Smiley de la Simplu si cu Don Baxter.

Vestimentatia pentru clip ai cumparat-o tot din Italia, de unde obisnuiesti sa te imbraci?
Da. Am mers acolo si am ales-o impreuna cu stilista mea, Oana Kogalniceanu. Am luat niste lucruri mai speciale si noncomformiste, multe dintre ele avand tripla intrebuintare.

Marius Moga este cel care-ti va compune piesele de-acum inainte?
Da, Marius Moga este compozitorul meu. Avem o relatie strict profesionala si nu este un iubit de-al meu, dupa cum s-a vehiculat prin presa. Iar iubitul meu nu este un patron bogat din Suceava, asa cum s-a mai scris. Este, ca si mine, din Satu-Mare. Am venit impreuna in Bucuresti acum sapte ani, atunci cand am dat eu la facultate, la Management. Iubitul si familia mea stiu ca sunt o fata superserioasa. Eu promovez ideea de fidelitate si vreau ca fanii mei sa stie adevarul.

Cum ai aterizat in muzica, in show-bizz?
De cand eram mica, imi doream foarte tare sa cant. Mergeam cu parintii pe la nunti sau la alte petreceri si cantam mereu. Tata era obligat sa ceara voie ca fiica lui sa cante la microfon, in fata tuturor si, daca se putea, sa ma acompanieze si orchestra. Cand am crescut, influentata de parinti sa-mi aleg o meserie, am lasat balta muzica. Am urmat ASE-ul, Facultatea de Management, chiar daca eu imi doream sa dau la ATF. Dupa cativa ani ma macinau regretele si nu ma simteam implinita. Nu facusem ceva din ceea ce-mi doream. Asa ca am mers la Crina Mardare, profesoara mea de canto, si am intrebat-o: "Crezi ca am potential si pot evolua?". Crina m-a incurajat, a fost foarte multumita de mine si asa a inceput totul.

Sta cu diploma in sertar

Ai dat bani? Ti-ai platit prima piesa?
Costurile le suport impreuna cu Nova Music, casa mea de discuri.

Ti-a folosit la ceva sa faci ASE-ul?
Deocamdata nu mi-a folosit la nimic. Am o diploma pe care o tin in sertar si cam atat. Insa, pe viitor, nu se stie. Anul acesta termin si Dreptul..

De ce ai ales Facultatea de Drept?
A fost o ambitie de-a mea. Daca va fi sa profesez in acest domeniu, imi voi deschide un birou notarial, cu specializare in consultanta juridica.

Ai renuntat la actorie?
Partial. Acum vreau sa iau niste lectii de actorie, dar care sa-mi foloseasca in cariera muzicala. Chiar imi caut un profesor sau o profesoara.

In ce roluri te-ai vedea distribuita intr-un film?
Intr-un rol de "Lolita".

Se spune ca esti un pic cam timida...
Am reusit sa mai trec peste asta. Intr-adevar, pe mine m-au doborat emotiile, anul trecut, la Mamaia. Nu aveam mare lucru de cantat. Piesa "Noi doi" nu-ti solicita atat de mult corzile vocale, dar avand foarte mari emotii, mi-a tremurat vocea ingrozitor, si s-a dus totul. De-asta, peste tot pe unde merg, cant live, pentru a acumula experienta.

De ce te temi cel mai tare, in general?
De cutremure. As vrea ca toti cei din jurul meu sa fie fericiti si sanatosi. Sa nu fie loviti de boli, de greutati. Mi-e frica de moarte.

LAMURIRE
Corina a tinut neaparat sa lamureasca o situatie legata de numele ei: "Pe mine ma cheama Corina Ciorba, nu Ciorba, cum se scrie in alte ziare. Si sunt mandra de numele meu. Nu mi-e «jena maxima». Asa s-a scris undeva, ca mi-e jena maxima de numele Ciorba. Mi se pare aberant si cine a scris asa ceva cred ca are o minte infantila. Nu mai suntem copii sa ne fie rusine de numele noastre. Numele asta vine din mosi-stramosi. Vreau sa se stie ca ma cheama Corina Ciorba si ca nu mi-e rusine de numele asta. Cand eram mica, probabil ca mai avem astfel de jene... un coleg era Roata, eu eram «ciorbica de mancat», dar acum nu mai am nici o treaba. Ma mai cheama si Monica".
×
Subiecte în articol: antimonden ciorbă