x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden VREMURI APUSE -Cu iubirea la rockotecă

VREMURI APUSE -Cu iubirea la rockotecă

de Anca Stanescu    |    23 Mar 2008   •   00:00
VREMURI APUSE -Cu iubirea la rockotecă

Deşi fosta-i poveste de dragoste cu Bogdan Stelea a umplut mult timp paginile ziarelor şi revistelor, corazonul lui Lili Sandu (foto) a mai fost asaltat şi de alţii. Zilele trecute, emisiunea ProFM’sCOOL s-a “ocupat” de fostele iubiri ale cântăreţei. Unele extrem de timpurii...

Deşi fosta-i poveste de dragoste cu Bogdan Stelea a umplut mult timp paginile ziarelor şi revistelor, corazonul lui Lili Sandu (foto) a mai fost asaltat şi de alţii. Zilele trecute, emisiunea ProFM’sCOOL s-a “ocupat” de fostele iubiri ale cântăreţei. Unele extrem de timpurii... Când era mică, Lili s-a amorezat de un băiat care cânta la pian. Din păcate, iubirea nu s-a materializat. “Nici măcar nu ne-am pupat”, a spus dezamăgită Lili. Dar viitorul o aştepta în clasă... în clasa a V-a.

 

 

METALLIST ÎNRĂIT. Atunci avea să întâlnească adevărata dragoste. Din păcate (pentru mama interpretei), prinţul era un rocker convins. Adolescenta Lili însă era hotărâtă să-i facă pe plac amorezului. “Îmi cumpă rasem un tricou cu Slayer, cu trei cruci. Mama nu suporta să mă vadă îmbrăcată cu el.” Iar dovezile de adânci sentimente nu s-au oprit aici. De dragul iubitului său, alături de care a bifat şi primul sărut, Lili a frecventat şi rockotecile. “Aşteptam să vină nişte melodii de la Metallica să mă invite la dans”, a mai povestit ea amuzată. Ce vremuri “hard” şi discrete a trăit Lili!

×
Subiecte în articol: antimonden