x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Zavoranu cauta o motanica

Zavoranu cauta o motanica

14 Mar 2005   •   00:00

Sunt doar de un an impreuna si au reusit sa se intinda pe mii de pagini de ziare si reviste. Cuplu mai mediatizat decat cel botezat ad-hoc "Oapepe", adica Oana Zavoranu - Pepe (Ionut Pascu), n-a vazut nici Parisul!

DANA CIOBANU

Oana Zavoranu
Pepe
Strategia folosita in scopul ocuparii unei mari suprafete de hartie mai mult sau mai putin lucioasa e simpla: Ea zice ca se iubesc de dau pe spate, ca vor sa se casatoreasca si sa faca o liota de copii, El repeta un refren ce-i apartine, "Sunt gelos!", desi tot el zice ca nu-i cazul. Si, foarte important, nu pierd nici o ocazie sa se afiseze impreuna, chit ca tot ei declara ca n-ar mai iesi din dormitor. Pepe a ajuns si Acasa la Oana, la emisiunea "Corazon latino". Atat de reusita a fost editia din duminica aceasta, incat am avut o revelatie! "Porumbeii" ar atinge audienta maxima, daca si-ar deschide o televiziune doar a lor.

ARTISTIC. Prezentatoarea a uitat cu desavarsire ca se afla in direct, in studio, nu in budoar, si nu l-a scos pe invitat din "iubirea mea" nici o clipa. Instrumentistii lui Pepe au bagat capu-n pamant, fiind jenati de dialogul intim care devenise penibil de public. Au asteptat minute-n sir ca Oana sa termine… de prezentat. Dar cum Pepe ii canta in struna iubitei, baietii si-au muscat buza in asteptarea momentului artistic. Care a sosit, ca personalul, cu intarziere. Bine ca platoul nu era prevazut si cu un pat! Altfel, n-am mai fi auzit "Numai iubirea".

Daca tot am adus in discutie inaltatorul sentiment, n-o putem sari pe Oana, stapana grijulie a unui motan care este, momentan, in calduri. Animalul miorlaie, probabil, la concurenta cu Pepe, de Oana vrea sa-l reduca la tacere. "Caut o motanica pentru motanul meu", a marturisit telespectatorilor postului. Ii sugeram sa caute si un Dictionar Explicativ al Limbii Romane!

×
Subiecte în articol: antimonden