x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Zenga merge cu trenul pe litoralul românesc

Zenga merge cu trenul pe litoralul românesc

de Paul Bardasu    |    29 Iun 2017   •   13:42
Zenga merge cu trenul pe litoralul românesc

Chiar dacă are vilă de 4.000.000 de dolari pe malul Golfului Persic, în paradisul din Dubai, fostul mare portar italian Walter Zenga îşi va petrece câteva zile la Marea Neagră, împreună cu întreaga familie. Profitând de vizita în România prilejuită de lansarea cărţii de poezii a soţiei sale, Raluca, fostul antrenor al Stelei şi-a programat şi o vacanţă pe plaiurile noastre.

Curios este faptul că Zenga a ales să meargă pe litoral cu trenul. În jurul prânzului, Walter, soţia lui şi cei doi copii, însoţiţi de două bone filipineze, au urcat în garnitura cu destinaţia Constranţa. Antrenorul care s-a dedicat în ultimii ani fotbalului arab a ajutat-o pe Raluca să urce în tren, apoi i-a "pasat" copiii şi bagajele. Totul sub privirile unui mic grup de curioşi, mândri că vor călători spre mare alături de fostul fotbalist. Deşi are posibilitatea de a merge cu maşina, de a închiria întreg vagonul sau chiar un avion privat, italianul a ales să meargă cu trenul probabil pentru copiii săi, pentru ca micuţii să experimenteze şi acest mijloc de transport.

Fostul mare internaţional italian Walter Zenga, supranumit "Omul Păianjen", a antrenat trei echipe în România: FC Naţional (Progresul) Bucureşti, Steaua şi Dinamo. În anii 2000 a început o relaţie cu Raluca Sandu, fiica fostului preşedinte al FRF Mircea Sandu, terminată însă după ce Walter a povestit, într-un exces de sinceritate, amănunte picante ale relaţiei lor, într-o revistă pentru adulţi. Apoi a cunoscut-o, în timpul unui zbor cu avionul, pe Raluca Rebedea, cu care s-a căsătorit în urmă cu 12 ani şi alături de care are doi copii, Samira și Walter Junior.

×
Subiecte în articol: zenga tren litoral romanesc