x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Zoli din Sistem se opereaza la ochi

Zoli din Sistem se opereaza la ochi

19 Noi 2004   •   00:00

DECIZIE - S-a saturat sa poarte "biciclete" sau lentile de contact

De cand s-a facut afacerist, Zoli Toth de la Sistem isi ocupa cea mai mare parte a timpului cu firma pe care a infiintat-o acum cateva luni. Face consultanta, impresariat si rezervare de artisti pe Internet.
ROXANA I. ANCUTA

OM BOGAT. Zoli are de toate: casa, masina, telefon mobil. Ii lipseste sotia
Prin firma, Zoli a reusit sa le aduca in Romania pe Pink si pe Dina Vaas, iar printre proiectele personale se numara Lucian Viziru. Zoli n-a renuntat la Sistem si se pregateste pentru trei spectacole in strainatate: "O sa concertam in Olanda, Spania si in Anglia. Cei din Spania vor sa ne aduca pentru 12 spectacole, dar inca nu am semnat nimic, iar in Olanda vom pleca la inceputul anului viitor".

FARA LENTILE. Din banii pe care i-a castigat in urma show-urilor sustinute in tara si in strainatate artistul a pus bazele firmei sale.

Zoli are de trecut zilele acestea peste un mic hop. Se va opera la ochi, pentru ca nu mai vrea sa poarte "biciclete" si nici lentile de contact, de vedere, de care nu s-a despartit de sapte ani. Operatia se va face cu laser.

Pentru Zoli, 2004 a fost cel mai bun an. Si-a luat apartament, masina, un Golf 5, si pe plan profesional a avut parte numai de succese: "Cinci ani am stat la camin, cu opt persoane in camera, in Cluj. Doi ani si jumatate am stat intr-o garsoniera inchiriata, tot la Cluj si alti doi ani am stat aici, in Bucuresti, cu chirie. Iata ca dupa zece ani mi-am luat si eu apartament cu doua camere".

BUNASTARE. Daca tot o duce atat de bine, artistul si-a cumparat un telefon mobil in valoare de 30 de milioane de lei. Pana acum, Zoli a schimbat aproape zece telefoane. Nici pe plan sentimental nu sta rau si nu are de gand sa se insoare: "Intotdeauna am stat bine pe plan sentimental. De ce sa ma-nsor?! Mi-e foarte bine asa. Nu stiu cine a spus, la un moment dat, ca as fi insurat si ca as avea chiar si un copil. Dar nu este adevarat. Nu sunt nici insurat si nici nu am copil. Cel putin, nu stiu eu sa am copil!".

Popularitatea i-a adus si mesaje deocheate de la admiratoare: "Cand primesti mesaje cu orgasme, ca si-ar dori sa fiu langa ele, transpirate, raman socat. Unele chiar m-au sunat. Mi-e jena de jena lor".

Sistem si-a schimbat imaginea: "Vom avea un aspect mai lumesc. Pana si butoaiele au alta imagine. Au fost revopsite, rearanjate si au accesorii noi. Am filmat un clip nou pentru piesa «Departe de tine» si, ca sa nu mai zica lumea ca suntem certati cu Alexandra Ungureanu, am bagat-o si pe ea in videoclip".

BURLAC

"Nu stiu cine a spus ca as fi insurat si ca as avea chiar si un copil. Dar nu este adevarat. Nu sunt nici insurat si nici nu am copil. Cel putin, nu stiu eu sa am copil!" - Zoli Toth, artist
×
Subiecte în articol: antimonden zoli