x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Next Star. Cătălin Moroșanu, bătut de un copil de 5 ani care face kickboxing: "Ai fost ca o adevărată fiară în ring"

Next Star. Cătălin Moroșanu, bătut de un copil de 5 ani care face kickboxing: "Ai fost ca o adevărată fiară în ring"

15 Sep 2016   •   18:01
Next Star. Cătălin Moroșanu, bătut de un copil de 5 ani care face kickboxing: "Ai fost ca o adevărată fiară în ring"

Diseară, de la ora 20.30, în prima ediție a celui de-al șaptelea sezon “Next Star”, vine Nick Angelo, un copil de cinci ani, care face kickboxing de performanță.

Nick este singurul român care face performanță în kickboxing la vârsta lui”, precizează prezentatorul Dan Negru.

Pe ringul amenajat pe scenă special pentru el, puștiul – care a început antrenamentele pentru acest sport acum doi ani - va face o demonstrație de kickboxing, în prezența antrenorului său, Adrian Mihai, a unor ring-announceri ai competițiilor de gen și a invitatului special, Cătălin Moroșanu. Iar momentul său va fi unul spectaculos.

Ai fost ca o adevărată fiară în ring, ai fost determinat și concentrat, apreciază Alina Eremia de la masa juriului. De altfel, la un moment dat, chiar și invitatul special Cătălin Moroșanu primește de la micul Nick o lovitură de picior care îl va lua sprin surprindere.

Cum va reacționa Cătălin Moroșanu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 15 septembrie, de la ora 20.30, în premiera noului sezon “Next Star”.

 

×