x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber “Next Star” - finala de popularitate! Pepe: “Veți vedea copii cu un lipici la public fantastic”

“Next Star” - finala de popularitate! Pepe: “Veți vedea copii cu un lipici la public fantastic”

20 Mai 2015   •   14:28
“Next Star” - finala de popularitate! Pepe: “Veți vedea copii cu un lipici la public fantastic”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Finala de popularitate a talent show-ului „Next Star” va aduce joi, 21 mai, de la ora 20.30, în fața telespectatorilor Antenei 1, concurenți cu aptitudini speciale pentru muzică, dans și actorie. Câștigătorul finalei de popularitate din cel de-al cincilea sezon va fi ales de telespectatorii Antenei 1, aceștia având posibilitatea să-și voteze favoritul, prin SMS.

“Va fi o finală spectaculoasă, în care veți vedea copii cu un lipici la public fantastic. Vor fi aici toți concurenții care au fost la un pas de marea finală a sezonului. Iar telespectatorii se vor bucura din nou de talentul lor și vor descoperi progresele pe care aceștia le-au făcut între timp. Mă bucur că de această dată telespectatorii sunt cei care vor alege câștigătorul... Să vadă și ei cât de greu ne este nouă, atunci când avem de făcut o astfel de alegere (râde)”, a declarat Pepe, unul dintre jurații show-ului.

Printre finaliști se află Bulgăraș, băiatul de 13 ani din Făgăraș care, cu doar două luni în urmă, cânta la semafor, în localitatea natală, ca să-și întrețină familia, iar acum, cu sprijinul lui Dan Bursuc, studiază muzica, la București. Ori Matteo Mihali, puștiul de 13 ani din Borșa, județul Maramureș, numit ambasador al culturii române în lume care, joi seara, la “Next Star”, va cânta la saxofon, instrumentul la care excelează, acompaniat de fanfara Șhukar din Zece Prăjini.

Una dintre fetițele pe care telespectatorii o vor reîntâlni joi seara, la Antena 1, în finala de popularitate, este Monica Roșu (10 ani), din Vaslui, talentată la muzica. Și de această dată, Monica i-a pregătit o surpriză lui Dan Negru. I-a adus o telecomandă și l-a îndemnat să apese pe rând butoanele roșu și negru, ca să vadă ce se întâmplă. Ce vor păți jurații și prezentatorul în urma acestei acțiuni, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

Pentru premiul de popularitate vor mai intra joi în competiție: Iuliana Beregoi (10 ani), din Orhei, Republica Moldova, Anisia Dumitru (9 ani), din Berceni, județul Ilfov, trupa de dans 1st Class Junior, surorile Sofia (4 ani) și Maria Lupu (6 ani), din Isaccea, jud. Tulcea, Adelia Cherciu (13 ani), din Izvorul Bârzii, Mira Dobrotă (10 ani), din Cluj, Romina Suciu (11 ani) din Oradea și Patricia Dumitrescu (7 ani) din Pitești, fiecare dintre ei cu momente artistice dintre cele mai reușite.

Cine va fi câștigătorul finalei de popularitate, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 21 mai, de la ora 20.30, numai la Antena 1.

×