x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Noi concurenți din România, dar și din străinătate vor lua cu asalt scena și juriul „iUmor”

Noi concurenți din România, dar și din străinătate vor lua cu asalt scena și juriul „iUmor”

31 Iul 2017   •   17:57
Noi concurenți din România, dar și din străinătate vor lua cu asalt scena și juriul „iUmor”

Juriul și prezentatorii „iUmor” vor avea o vară fierbinte din 7 august, în platoul emisiunii unde, fără îndoială, cel de-al patrulea sezon va ridica emoțiile la cote maxime. Și pozitive, dar mai ales negative pentru jurații producției, dar și pentru noii concurenți care vin hotărâți să-i impresioneze pe Mihai Bendeac, Delia și Cheloo.

Cei care aspiră la titlul de câștigător „iUmor” se pregătesc să vină în platou din 7 august, când vor începe filmările pentru noul sezon. Prezentatorii emisiunii, Șerban Copoț și Vlad Grigorescu, cred că va fi un sezon cu multe surprize. „Abia aștept! Demența de acolo din spate, te consumă așa... pentru jumătate de an. Am înțeles că sezonul acesta o să fie ultra spectaculos.”, spune Șerban Copoț, adăugând că, deși a încercat, nu a reușit să afle prea multe de la colegii din producție. ”M-am prins după zâmbetele lor, când i-am întrebat despre concurenți, că o să avem niște numere extraordinare”, mai spune prezentatorul „iUmor”.

Singura așteptare a lui Vlad Grigorescu, în schimb, este... să nu aibă niciuna. „Ca în fiecare sezon, eu unul nu am nicio așteptare. Că dacă ai, sigur ți se va întoarce pe dos, sigur vor fi surprize și lucruri care nici nu îți trec prin minte. Pentru noi, în culise, este un pic mai ușor decât pentru jurați, noi trebuie doar să ne uităm, să ne bucurăm de ceea ce vedem și să fim alături de concurenți, dar nu avem responsabilitatea deciderii dacă numerele sunt bune, amuzante sau originale”, declară Vlad.

Însă, un lucru este cert: cum umorul nu are granițe sau tipare și cel de-al patrulea sezon „iUmor” va avea parte de concurenți din țară, dar și din străinătate și numere internaționale în premieră pe o scenă și într-o emisiune de televiziune din România.

 

×
Subiecte în articol: iumor