x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Noutățile sezonului 13 al show-ului “Te cunosc de undeva!”: Cristi Iacob va fi juratul-profesor de actorie, ruleta își schimbă înfățișarea

Noutățile sezonului 13 al show-ului “Te cunosc de undeva!”: Cristi Iacob va fi juratul-profesor de actorie, ruleta își schimbă înfățișarea

07 Sep 2018   •   21:41
Noutățile sezonului 13 al show-ului “Te cunosc de undeva!”:  Cristi Iacob va fi juratul-profesor de actorie, ruleta își schimbă înfățișarea

Cel de-al 13-lea sezon “Te cunosc de undeva!” vine, din 8 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, cu o serie de shimbări: un nou jurat, actorul Cristi Iacob, un decor spectaculos, o distribuție extrem de variată a concurenților și un nou membru al echipei, Gianina Corondan. De asemenea, ruleta personajelor a primit cadou un “lifting facial” complex și acum arată cu totul altfel.

Cea mai spectaculoasă transformare din acest sezon are loc chiar în prima ediție: Andrei Aradits va deveni Cristi Iacob! E juratul-profesor-complice al concurenților și le va da cele mai neașteptate sfaturi despre cum pot găsi mai ușor drumul spre personajele primite la ruletă. De asemenea, avem un decor nou și spectaculos și o distribuție a concurenților extrem de variată. Ruleta e și  ea transformată, a primit cadou un lifting facial complex. Motiv pentru care, cel puțin la primele două gale se va afla în pauză vocală.”, spune Augusta Lazarov Petrescu, producătorul general al show-ului.

De asemenea, un nou membru se alătură echipei “Te cunosc de undeva!”, în acest sezon. “E vorba de Gianina Corondan, extrem de colorată și energică, plină de umor și foarte curioasă. De la ea vor afla telespectatorii o mulțime de întâmplări inedite din culisele transformărilor, vor lua parte la momentele de fabricare în detaliu a fiecărui personaj și vor trăi împreună cu concurenții neliniștile și satisfacțiile participării lor la acest show complex. Gianina va fi cea care le va da concurenților câte o provocare inedită la finalul fiecărei gale.”, mai spune Augusta Lazarov Petrescu.

Concurenții acestui sezon – Connect-R, Ana Baniciu și Raluka, Romică Țociu, Carmen Rădulescu, Alexandra Velniciuc, Jean de la Craiova, Barbara Isasi, de la Mandinga, Alin Gheorghișan și Mihai Trăistariu -, foarte diferiti si simpatici, vor încerca aici lucruri pe care nu le-au mai făcut până acum. “Concurenții iubesc acest show și-și doresc să fie parte din el. E o provocare extrem de interesantă pentru fiecare dintre ei. Romică a acceptat să renunțe la mustață pentru prima oară în viața lui, de dragul show-ului nostru. Îi mulțumesc încă o dată! Connect-R va face travestiuri și sunt convinsă că va surprinde extrem de plăcut. Concurenții nu pornesc cu teamă, ci cu un entuziasm extraordinar. Este complex ceea ce fac ei la “Te cunosc de undeva!”, o experiență unică, pe care doar pe această scenă o trăiesc cu toții, fie că vin din lumea muzicii sau a teatrului, că sunt sau nu familiarizați cu un show tv.”, spune producătorul general al emisiunii.

Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Aurelian Temișan vor lua loc și în acest sezon la masa juriului și le vor acorda concurenților punctele pentru canto, coregrafie, respectiv întregul show. De asemenea, baletul emisiunii, Furnix Team, condus de Furnica, va susține toate momentele coregrafice ale show-ului. Gazdele emisiunii sunt, ca de obicei, Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Fiecare gală a noului sezon “Te cunosc de undeva!” e o călătorie printre melodii și personaje celebre, care provoacă nostalgie pozitivă, care te ridică la dans de pe canapea, care te fac să râzi în hohote sau te surprind cu o lacrimă de emoție. “Te cunosc de undeva!” e ca un caleidoscop fascinant de muzică, dans, culoare și magie. Fiecare seară de sâmbătă va fi o evadare către distracție și relaxare împreună cu toți cei din casă, de la mic la mare”, mai spune producătorul general al show-ului.

 

×