x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber O concurentă oferă primele surprize pe ”Insula Iubirii”: ”Dacă ar călca strâmb, nu s-ar întâmpla nimic, e bărbat...”

O concurentă oferă primele surprize pe ”Insula Iubirii”: ”Dacă ar călca strâmb, nu s-ar întâmpla nimic, e bărbat...”

02 Sep 2018   •   19:30
O concurentă oferă primele surprize pe ”Insula Iubirii”:  ”Dacă ar călca strâmb, nu s-ar întâmpla nimic, e bărbat...”

O concurentă reușește să ofere primele primele suprize pe Insula Iubirii”, emisiune ce va avea premiera pe 3 și 4 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1! Tânăra îi surprinde pe ceilalți concurenți după va mărturisi că deși crede cã experiența din Thailanda o să o apropie de partenerul său, se așteaptă ca acesta să cadă în ispită!

După ce s-au cunoscut și s-au îndrăgostit la prima vedere, cei doi concurenți au început o relație cu multe suișuri și coborâșuri, însă nu și în ochii tinerei. Aceasta susține că a reușit să treacă peste multe infidelități ale partenerului, din simplul motiv că acesta a fost sincer și i-a povestit totul, de fiecare dată. ”Dacă e sincer și îmi spune, trec peste, că nu am semnat nimic pentru el! Dacă s-au întâlnit doar o dată, nu a însemnat nimic pentru el. Toți bărbații fac asta, iar eu așa am putut să păstrez relația, dacă l-aș îngrădi, s-ar plictisi. Dacă ar călca strâmb, nu s-ar întâmpla nimic, e bărbat...”, sunt cuvintele tinerei, care vor uimi celelalte cupluri.

Ce reacție vor avea aceștia, telespectatorii vor afla începând de pe 3 și 4 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, într-un nou sezon ”Insula Iubirii”. Cele patru cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau dacă se văd nevoiți să meargă pe căi separate.

×