x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber O noua structură executivă în cadrul Antena Group: Claudia Ion a fost numită Channel Manager Antena 1, iar Catinca Marinescu este Head of Marketing & Communication

O noua structură executivă în cadrul Antena Group: Claudia Ion a fost numită Channel Manager Antena 1, iar Catinca Marinescu este Head of Marketing & Communication

22 Feb 2017   •   17:01
O noua structură executivă în cadrul Antena Group: Claudia Ion a fost numită Channel Manager Antena 1, iar Catinca Marinescu este Head of Marketing & Communication
Sursa foto: Foto: DIANA OROS

Antena Group anuntă o nouă structură executivă începând cu 1 martie 2017. Claudia Ion, cea care a ocupat până în prezent funcția de Director Comercial al tuturor stațiilor tv din portofoliul Intact a fost numită Channel Manager Antena 1.

Pe lângă activitatea operațională a televiziunii, ea va continua sa coordoneze și Departamentul de Vânzări împreuna cu Adina Peicu și Madeleine Ion.

“Mi-a plăcut întotdeauna să pun oameni și idei împreună. Am reușit în ultimii ani să creez una dintre cele mai puternice echipe de vânzări de pe piață. Urmează o nouă provocare, alături de o echipă de profesioniști, aceea de a duce Antena 1 la următorul nivel!”, a declarat Claudia Ion.

Claudia Ion este un nume cunoscut în peisajul media din România şi nu numai. Se află la un al treilea mandat în consiliul de administraţie al EGTA – Association of Television and Radio Sales Houses, cu sediul în Bruxelles, reunind 127 de membri din 38 de ţări.

Şi-a început carieră în 1991 la Radio Contact, fiind parte a perioadei de lansare şi dezvoltare a agenţiilor de media, în anii '90. A fost Director Comercial al TVR, director general adjunct al regiei de vânzări Arbo Media, şi a ocupat poziţia de director al departamentului comercial al Kanal D timp de nouă ani.

Tot din 1 martie 2017, Catinca Marinescu devine noul Head of Marketing & Communication Antena Group. Aceasta va dezvolta strategia de branding și comunicare pentru Antena 1, Antena Stars, Happy Channel și Zu TV.

Catinca MARINESCU
FOTO: Mihai Stetcu
 

Catinca Marinescu și-a început cariera ca Strategic Planner la agenția Tempo Advertising. A fost apoi, pe rând, director de marketing Pro TV SA și vicepreședinte pe marketing al Central Europeam Media Enterprises – CME, compania mamă a Pro TV.

 

×