x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Oamenii legii sparg gheața în seara aceasta, în prima ediție ,,The Wall-Marele Zid”

Oamenii legii sparg gheața în seara aceasta, în prima ediție ,,The Wall-Marele Zid”

13 Sep 2017   •   15:20
Oamenii legii sparg gheața în seara aceasta,  în prima ediție ,,The Wall-Marele Zid”

Astăzi, 13 septembrie, de la ora 20:00, Valentin Butnaru dă startul tensiunii și emoțiilor, în cel mai așteptat quiz show al grilei de toamnă Antena 1! Prima ediție a emisiunii vă dezvăluie povestea unor jandarmi ce speră să spargă gheața în ceea ce privește cucerirea bilelor câștigătoare.

Laura Epuraș și Maria Alexandru Daniel sunt cei care fac primii pași în episodul de debut al emisiunii fenomen. Prieteni foarte buni de mai bine de 10 ani, Laura și Daniel împărtășesc mai mult decât o legătură de amiciție, deoarece au în comun și o carieră care dezvăluie că sunt oameni cu un simț dezvoltat al dreptății. Ambii sunt reprezentanți ai Jardarmeriei din București, iar misiunea lor în acest concurs este una simplă: să își cucerească emoțiile și implicit marele zid! Povestea celor doi este un exemplu de voință, căci platoul ,,The Wall-Marele Zid” unește în competiție o echipă de prieteni care a fost nevoită pe parcursul vieții să pornească de mai multe ori de la zero.

Laura Epuraș este prima și singura femeie jandarm călare din România, care s-a înscris în show pentru  a-și îndeplini visul de a deveni mamă. Destinul concurentei nu i-a oferit posibilitatea să se bucure până acum de această experiență unică, de aceea a decis să intre în caruselul emoțional al Marelui Zid, care i-ar putea oferi ocazia să câștige suma necerasă unei inseminări artificiale: ,,tot ceea ce îmi doresc este să am un copil”. Cu premiul obținut, Laura ar dori să își asigure costurile fertilizării în vitro și să pună bazele unui viitor mai sigur.  Alături de ea se află Alexandru Daniel Maria, prieten foarte bun, care împărtășește aceeași dragoste pentru animale și este dresor canin în cadrul jandarmeriei. Relația strânsă pe care cei doi o au, l-a motivat pe Daniel să se înscrie în luptã alături de Laura pentru același obiectiv: să o ajute să își îndeplinească visul de a deveni mamă. Mai mult, cu o parte din posibilul câștig, jandarmul mărturisește că ar vrea să deschidă un adăpost pentru animalele bătrâne și nedorite.

Concurenții s-au înscris în competiție pentru a-și demonstra că ambiția și determinarea pot fi o mână norocoasă în lupta cu destinul, iar relația lor foarte strânsă le poate garanta drumul spre succes. Noutatea absolută a acestui format constă în combinația de quiz show, strategie și noroc, într-un decor impresionant, unde doi coechipieri trebuie să lucreze împreună pentru a da cât mai multe răspunsuri corecte. Dacă Laura și Daniel vor rezista tensiunii din platou, ce decizie va lua concurentul din camera de izolare și mai ales care este traiectoria bilelor norocoase în seara de debut a emisiunii fenomen veți afla astăzi, 13 septembrie, de la 20:00, doar pe Antena  1!

×
Subiecte în articol: The Wall-Marele Zid