x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Ozana Barabancea, Pepe și Silviu Prigoană, astăzi, la “Te pui cu blondele?”

Ozana Barabancea, Pepe și Silviu Prigoană, astăzi, la “Te pui cu blondele?”

08 Iul 2015   •   16:38
Ozana Barabancea, Pepe și Silviu Prigoană, astăzi, la “Te pui cu blondele?”

Ozana Barabancea, Pepe și Silviu Prigoană se vor confrunta cu armata celor 50 de blonde miercuri, 8 iulie, de la ora 21.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a celui mai longeviv quizz-show al momentului, “Te pui cu blondele?”, prezentat de Dan Negru.

Cu această ocazie, telespectatorii Antenei 1 vor afla de la Silviu Prigoană că acesta a investit o foarte mare sumă de bani în studiile pentru tratarea cancerului.

“Da, am investit. Orice tip de cancer se poate vindeca astăzi, dacă se află într-o fază incipientă. De aceea, trebuie făcute anual analizele medicale… Pentru cancer de piele există acum o alifie care se aplică și boala dispare. Lucrăm într-o mare echipă, în momentul de față, iar rezultatele sunt de sută la sută…”, povestește Silviu Prigoană. Ce alte dezvăluiri senzaționale va mai face Prigoană, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri seara.Tot atunci, Ozabna Barabancea va explica prin ce metodă reușește să-și curețe aura energetică, iar Pepe va spune la ce zile de mare sărbătoare, din calendarul ortodox, s-au născut el și fiica lui cea mare, Maria.

Invitatul special al acestei ediții va fi fostul mare arbitru international Ion Crăciunescu, care le va adresa o întrebare celor trei invitați și blondelor, deopotrivă.Ce alte suprize le-a mai pregătit Dan Negru invitaților săi, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 8 iulie, de la ora 21.30, numai la “Te pui cu blondele?”

×