x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Petrică Mâțu Stoian și Constantin Enceanu, Vasile Muraru și Valentina Fătu vin de Crăciun, la “Acces Direct!”

Petrică Mâțu Stoian și Constantin Enceanu, Vasile Muraru și Valentina Fătu vin de Crăciun, la “Acces Direct!”

25 Dec 2018   •   14:16
Petrică Mâțu Stoian și Constantin Enceanu, Vasile Muraru și Valentina Fătu  vin de Crăciun, la “Acces Direct!”

Distracţie cât cuprinde, de Crăciun, la „Acces Direct”! Astãzi, de la ora 17.00, emisiunea prezentată de Simona Gherghe și Alex Velea le-a pregătit telespectatorilor, în exclusivitate, cele mai tari reprize de umor cu Vasile Muraru şi Valentina Fătu, cãci celebrii actori de comedie vor veni cu noi momente care vor stârni hohote de râs şi vor aduce veselia în casele românilor, în zi de mare sărbătoare.

Muzica şi voia bună vor fi asigurate de îndrăgiții interpreți Mioara Velicu, Petrică Mâţu Stoian, Constantin Enceanu şi Carmen Şerban.

În aceeași ediție, Alex Velea, colegul de prezentare al frumoasei Simona Gherghe, va avea parte de o supriză de proporţii: Antonia vine în premieră în emisiunea soţului său, pentru “Testul Iubirii”.

Așadar, marți, 25 decembrie, muzica de petrecere şi voia bună sunt ingredientele de succes ale ediției de sărbătoare “Acces Direct”.

×