x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Radu Vâlcan: “Concurenţii şi-au testat relaţiile fără menajamente”

Radu Vâlcan: “Concurenţii şi-au testat relaţiile fără menajamente”

31 Iul 2016   •   20:30
Radu Vâlcan: “Concurenţii şi-au testat relaţiile fără menajamente”

Cea mai fierbinte emisiune de televiziune, “Temptation Is­land - Insula Iubirii”, difuzată de Antena 1, a tras ieri cortina. Prezentatorul Radu Vâlcan ne-a povestit cum au decurs filmă­rile din Thailanda, desfăşurate la începutul anului, dar şi cum s-a putut concentra la muncă având în vedere că Adela, soţia lui gravidă, a rămas acasă în România. De la încheierea fil­mărilor, lucrurile au evoluat cum nu se poate mai bine: Adela şi Radu au devenit părinţii unui băieţel, iar emisiunea a avut audienţe remarcabile pe parcursul celor aproape trei luni în care a fost difuzată.

 

Cum ți s-a părut cel de-al doilea sezon al emisiunii?

Am regăsit Thailanda ve­selă şi surprinzătoare, la fel de exotică, la fel de atrăgătoare. Parcă m-au surprins mai mult concurenţii din acest sezon. Au avut acţiuni asumate, şi-au tes­tat relaţiile fără menajamente - scopul pentru care au plecat atât de departe de România.

Ţi-a părut rău pentru vreun concurent?

Absolut deloc. Eu sunt acolo doar un mesager, persoana care le aduce veşti, bune sau rele. Mai degrabă mă bucur că le-am “deschis” ochii. O relaţie bolnă­vicioasă nu este bună pentru niciunul dintre parteneri.

De ce crezi că s-au înscris atât de multe cupluri (peste 800) la acest al doilea se­zon?

Au, probabil, în si­nea lor, această te­mere legată de partener. Apoi, de ce să nu ai parte de acest test al încrederii în Thailanda? Poate fi chiar o vacanţă edifica­toare pentru ei.

De ce peripeţii ai avut parte în Thailanda?

Nu de puţine ori a plouat foarte, foarte tare, iar tempe­raturile au scăzut până la 10- 15 grade. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat acolo de 30-40 ani. Altfel, şopârle, şerpi, lucruri banale.

“Să ai un copil e un sentiment unic. Realizezi că ai un sens real în viaţă”

Cum ţi-ai petrecut tim­pul liber? Cât stăteai cu Adela (care era gravidă la acea dată) la telefon sau pe internet?

Timpul liber nu a existat. Împreună cu echipa de pro­ducţie am studiat fiecare acţi­une a lor, fiecare gest, grimasă, vorbă. Spre dimineaţă, după ceremonia focului, vorbeam cu Adela, apoi citeam două-trei pagini şi adormeam câteva ore, până la filmarea de a doua zi. Iar în timpul zilei, eu şi soţia mea ne trimiteam mesaje, în funcţie de diferenţa de fus orar. A fost greu din acest punct de vedere, recunosc. N-am avut timp nici să ies o dată la cum­părături. Adelei i-am luat ceva, pe fugă, din aeroport.

Cum ai trăit sarcina Adelei la distanţă?

Foarte greu. Probabil că doar cei aflaţi în situaţia mea înţeleg exact.

Acum o lună și jumăta­te ai devenit tatăl micuţului Alexandru. Cum au fost primele clipe când l-ai luat în braţe? Ce ai simţit?

Este un sentiment unic. Fericire, maturitate, responsa­bilitate. Sunt momente în care realizezi că ai un sens real în viaţă, pur şi simplu.

Cum o ajută tăticul Radu Vâlcan pe mămica Adela Popescu?

Ar trebui să o întrebaţi pe Adela, ca să nu mă laud singur. Avem noroc că ne ajută şi bu­nicile.

 

 

“Insula Iubirii”, pe scurt

• Filmările au avut loc în Thailanda, în luna ianuarie.

• Emisiunea a fost difuzată la Antena 1, între 11 mai şi 28 iulie.

• Au participat 5 perechi, 5 ispite masculine şi 5 ispite fe­minine. Pe parcursul emisiunii, un cuplu a plecat acasă, iar mai multe ispite masculine au fost eliminate şi înlocuite cu altele.

• S-a filmat cu 35 de camere, dintre care 20 de suprave­ghere, 13 mobile şi două drone.

• Format: cinci cupluri au vrut să testeze cât de solidă este relaţia lor. Fetele au fost separate de iubiţii lor pentru 18 zile, astfel că pe o insulă au locuit ele alături de ispitele masculine, iar pe o altă insulă au stat ei, alături de ispitele feminine.

×