x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Rapperii, tinerii, străinii și o mai veche cunoștință a show-ului au luat cu asalt X Factor la Craiova

Rapperii, tinerii, străinii și o mai veche cunoștință a show-ului au luat cu asalt X Factor la Craiova

de Dragoş Tănase    |    28 Apr 2015   •   07:33
Rapperii, tinerii, străinii și o mai veche cunoștință a show-ului  au luat cu asalt X Factor la Craiova

Cu versuri meșteșugite, compuse chiar de ei, cu mult entuziasm și dorința de a arăta că dețin factorul X, rapperii au luat cu asalt preselecțiile show-ului de la Antena 1 la Craiova.

Duminică, 26 aprilie, X Factor a dat startul căutării noilor talente pentru cel de-al cincilea sezon, iar Craiova s-a prezentat cu sute de oameni care visează să stea față în față cu juriul. Mulți dintre ei aflați pentru prima oară la astfel de preselecții, au mărturisit că au prins curaj și au făcut acest pas pentru a da o șansă talentului cu care au fost înzestrați.  

Mai puțin norocos, un mic craiovean în vârstă de numai 12 ani s-a prezentat la preselecții cu gândul că va fi primit. Numai că regulamentul show-ului, care prevede că se pot înscrie numai persoane care au împlinit 14 ani, l-a ținut departe de scenă. Cu toate acestea, puștiul a mărturisit că nu se lasă descurajat și că vrea să mai aștepte încă doi ani, până va împlini 14, pentru a se prezenta din nou la preselecții, convins că deține ingredientele factorului X.

Vârsta a fost una cu noroc, însă, pentru Alexa Ilie, o fostă concurentă de la Next Star, care a ratat anul trecut preselecțiile X Factor pentru că avea 13 ani. Astfel, la un an după acea tentativă, Alexa a fost mai mult decât fericită să vină la preselecțiile de la Craiova, mai ales că, în opinia ei, X Factor este cel mai greu show pentru un artist și, totodată, cea mai mare șansă pe care o poate primi.

O mai veche cunoștință a show-ului X Factor, Dănuț de la Craiova, care în sezonul trezut a primit trei refuzuri din partea juraților, s-a prezentat din nou la preselecțiile de duminică, decis să ajungă de data aceasta mult mai departe în competiție. Acesta a mărturisit că apariția din X Factor de anul trecut l-a făcut mult mai cunoscut, iar cei trei NU pe care i-a primit de la jurați nu l-au descurajat: acum e decis să-și încerce din nou norocul și să ajungă la audiții pentru a-i cânta personal lui Ștefan Bănică.   

Nici străinii nu au stat departe de preselecțiile de la Craiova. Cum Alessio Paddeu a ajuns în sezonul trecut până în finală, italienii au prins curaj și s-au prezentat la preselecții. Mirko Oliva, un tânăr care lucrează în Italia într-o parfumerie, vrea să dea mai multă aromă vieții sale. Convins că are factorul X și încurajat să vină la preselecțiile de la noi de numeroșii prieteni români pe care îi are, Mirko e convins că a făcut cel mai bun lucru cu putință pentru el.

La fel de încântată a fost și o tânără de cetățenie slovacă, îndrăgostită de țara noastră. Aceasta a povestit că a ajuns în România urmându-și iubitul român și, deși nu mai este împreună cu el, a decis să rămână aici pentru că îi plac oamenii calzi. Iar preslecțiile X Factor sunt, în opinia ei, primul pas către afirmarea artistică pe care o caută.

Marți, 28 aprilie, X Factor ajunge la Sibiu, la Hotel Apollo Hermannstadt (str. Nicolae Teclu, nr. 14). Următoarele orașe sunt:

- Arad, pe 30 aprilie, la Hotel Parc (str. General Dragalina, nr. 25).

- Cluj, pe 2 mai, la Hotel Restaurant Univers T (str. Alexandru Vaida Voievod, nr. 53-55).

- Iași, pe 5 mai, la Hotel Astoria (Str. Lăpuşneanu, nr. 1).

- Galați, pe 8 mai, la Faleza Hotel by Vega (str. Roşiori, nr. 1).

- București, pe 10 mai, la Universitatea Româno-Americană (Bd. Expoziției, nr. 1B, sector 1).

- Chişinău, pe 16 mai, la Hotel Cosmos (Bd. Constantin Negruzzi, nr. 2).


×