x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii 3 idei inedite de a decora iahtul unde va avea loc nunta pe mare

3 idei inedite de a decora iahtul unde va avea loc nunta pe mare

27 Apr 2022   •   11:11
3 idei inedite de a decora iahtul unde va avea loc nunta pe mare

Dacă și pentru tine momentul căsătoriei este o etapă semnificativă a vieții, atunci când acesta se apropie, aduce cu el o mulțime de emoții, griji și responsabilități. Din moment ce între tine și partenerul/ partenera ta există o conexiune aparte și sentimentele voastre sunt profunde, nunta trebuie să fie pe măsură. Pentru a avea o petrecere cu totul specială, de care să vă amintiți cu drag toată viața, puteți alege să organizați o căsătorie civilă pe valurile mării, pe un iaht.

Imaginează-ți acest cadru sublim: aer proaspăt, albastrul mării, cerul senin, soarele puternic, tu și persoana iubită, alături de cei mai dragi oameni, vă uniți destinele și pășiți cu entuziasm în viața de familie. Toate aceste lucruri extraordinare pot fi posibile la o nunta pe mare.

Poate te întrebi în ce constă o astfel de căsătorie civilă și de ce este atât de specială. În loc să aștepti la rând pe treptele primăriei pentru a spune în 5 minute „DA”,  voi doi și invitații voștri apropiați veți putea petrece o zi minunată departe de tiparele cununiilor civile obișnuite, în timp ce navigați pe mare într-o atmosferă deosebită.

Unicitatea acestor evenimente constă în faptul că punctul în care va avea loc ceremonia, cu latitudine și longitudine pe Marea Neagră, când veți spune un DA răspicat și plin de emoții, va fi doar al vostru, niciun alt cuplu nu își va mai desfășura ceremonia aici. O zecime sau o sutime de grad face diferența, iar această locație va fi trecută pe certificatul de căsătorie.

Idei în care poți decora iahtul

Un element esențial pentru atmosfera de pe barcă este modul în care aceasta arată. Decorațiunile au puterea de a schimba starea de spirit, de a aduce voie bună și entuziasm. Iată câteva moduri în care poți amenaja iahtul, pentru a obține poze minunate și voie bună la nuntă:

  1. Decor clasic, dar de efect

Poți opta pentru aranjamentele clasice, cu diverse flori superbe și panglici, care să ofere un aspect plăcut. Alege culorile în funcție de preferințele și dorințele tale, pentru a fi cât se poate de mulțumită de aspectul final. Pentru a fi sigură că briza mării nu vă face probleme și împrăștie petalele, poți folosi plante artificiale, care sunt la fel de frumoase, rezistente la vânt și care asigură un ambient apreciat întotdeauna.

De asemenea, poti atașa diverse obiecte cu mesaje sugestive, cum ar fi “Just Married!”, care vor capta atenția și interesul invitaților prezenți la nunta pe mare.

 

  1. Tematica “Mica sirenă și prințul”

Dacă sunteți persoane creative și care iubesc distracția, gândiți-vă cum ar arăta nunta pe mare, cu voi doi îmbrăcați în costume. Tu vei fi mica sirenă, iar soțul tău îți va fi prinț. Decorați în acest fel toată barca, pentru un eveniment de poveste, care să se potrivească perfect cu locația.

Dacă invitații au personalități asemănătoare cu ale voastre, poate își doresc și ei să facă parte din poveste și să se îmbrace în haine specifice sau să poarte câte un accesoriu.

 

  1. Pirații din Caraibe

Pe același stil care să se îmbine cu locația, poți opta pentru o petrecere cu tematica pirații din Caraibe, pentru o nuntă pe mare de-a dreptul unică. Agățați cârlige și săbii prin yaht, aduceți și pentru invitați măști și pălării și lăsați-vă purtați de magia pe care o creează o astfel de tematică.

Faceți din nunta pe mare un moment emoționant și distractiv, în același timp, cu decorațiuni și tematici creative!

×