x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Probleme în dragoste pentru 3 zodii. Nativii s-ar putea despărți în luna noiembrie 2023

Probleme în dragoste pentru 3 zodii. Nativii s-ar putea despărți în luna noiembrie 2023

de Redacția Jurnalul    |    16 Oct 2023   •   16:45
Probleme în dragoste pentru 3 zodii. Nativii s-ar putea despărți în luna noiembrie 2023
Sursa foto: Hepta

Persoanele născute în 3 semne zodiacale vor trece prin momente tensionate cu partenerii lor, ceea ce i-ar putea determina să se despartă în perioada următoare.

Aceștia vor trebui să fie atenți mai ales la vechile probleme nerezolvate, care le vor da peste cap viața de cuplu. 

Iată semnele care se vor confrunta cu probleme în relații:

Taur

Nativii care se află într-o relație de dragoste vor avea parte de tensiuni. Dacă nu acordă mai multă atenție cuvintelor pe care le rostesc, partenerul lor s-ar putea supăra. Discuțiile în contradictoriu, fără ajungerea la o înțelgere, i-ar putea determina pe Taurii să ia o decizie radicală și să pună punct relației. 

Scorpion

Se știe că nativii Scorpion sunt uneori brutal de direcți, deranjând de multe ori cu vorbele lor. Însă felul în care comunică ar putea fi interpretat greșit de partener, ceea ce va duce la certuri pentru lucruri de mică importanță.  Scorpionii vor fi tentați să ia decizii rapide, fără să se gândească, și să de despartă. Ulterior vor regretat dar ar putea fi prea târziu. 

Vărsător

Vărsătorii au alte așteptări de la partener decât ceea ce le oferă. În plus, nu spun ce doresc, așa că problemele izbucnesc acum. De asemenea, tensiunile pot să se amplifice și din cauză că nu au clarificat anumite situații atunci când s-au întâmplat, potrivit spynews.ro.

 

×
Subiecte în articol: horoscop relaţii