x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii 5 cadouri inspirate pentru ea de Valentine's Day și Dragobete

5 cadouri inspirate pentru ea de Valentine's Day și Dragobete

12 Feb 2021   •   15:58
5 cadouri inspirate pentru ea de Valentine's Day și Dragobete
Sursa foto: pixabay.com

Valentine's Day sau Dragobetele sunt prilejuri perfecte de a sărbători iubirea și de a-ți manifesta afecțiunea pentru soția sau iubita ta. Desigur că și celelalte zile din an sunt ocazii bune de a demonstra că o iubești, dar pentru că suntem în luna iubirii, iată câteva idei de cadouri romantice și inspirate care te pot ajuta să faci alegerea potrivită. Urmează lista exemplelor prezentate mai jos și te asigur că nu vei da greș, o vei impresiona cu adevărat.

  1. O bijuterie prețioasă – calea spre inima ei

O bijuterie prețioasă din aur precum un colier, o brățară, o pereche de cercei sau un inel sunt piese care, dacă le vei oferi cu drag, nu vei da greș niciodată. Mereu va rămâne un cadou elegant și rafinat și de fiecare dată când le va purta se va gândi cu drag la tine. Dacă nu știi ce bijuterie din aur să-i oferi poți consulta acest ghid util care îți va furniza mai multe detalii despre criteriile de alegere a acestora, în funcție de personalitatea și felul ei de a fi.

  1. Ciocolată și flori – preludiul unei zile romantice

O ciocolată fină și de calitate împreună cu un buchet de flori reprezintă un cadou clasic și dulce, ce o va încânta și o va bucura. Florile și ciocolata vor fi mereu un însoțitor perfect a celorlalte cadouri pe care vrei să i le dăruiești. De altfel, pot reprezenta un cadou de sine stătător. În orice situație le-ai oferi ea se va simți prețuită.

  1. Cadouri personalizate – o dovadă care arată că ai depus un extra efort

Îți poți folosi imaginația să pui la punct idei de cadouri care au o notă personală și intimă. De exemplu, poți comanda o hartă cu poziția stelelor în noapte a unui moment important din relația voastră sau poți crea o carte cu povestea voastră de dragoste într-un stil amuzant și drăgăstos. Există o mulțime de obiecte pe care poți imprima mesaje de dragoste într-un mod haios și romantic, de altfel, pentru acest lucru poți accesa magazinele si site-urile care se ocupă cu astfel de daruri personalizate și te poți inspira de acolo. Ea se va simți prețuită și va aprecia faptul că ți-ai dat silința să creezi ceva personal și intim.

  1. O cină romantică la restaurantul ei preferat

Dacă vrei să îți arăți dragostea mai mult prin gesturi decât prin obiecte poți petrece cu ea o seară romantică la restaurantul ei preferat sau poți organiza o mini-vacanță doar voi doi într-o stațiune retrasă. Până la urmă timpul tău este cel mai prețios cadoul pe care i-l poți dărui.

  1. Parfumul – esența răvășitoare a dragostei

Fii un observator discret și descoperă ce arome preferă soția sau iubita. Sigur are anumite parfumuri care îi plac sau pe care și le dorește. Femeile în general au o sensibiltate mai mare la mirosuri și arome. Așadar, dacă o vei surprinde cu un dar constând într-un parfum floral, dulce și gurmand, îi vei desfăta simțurile olfactive și se va simți răsfățată. Pentru mai multe sugestii de parfumuri și sfaturi utile despre cum să alegi un un parfum consultă și site-ul fragrancenet.com.

În concluzie, orice cadou pe care i-l vei dărui, dacă ai depus un minim efort în a-l personaliza și ai pus o părticică din sufletul tău în el, atunci cu siguranță ea va aprecia gestul tău.

×