x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii 8 semne că ești mai intuitiv decât crezi

8 semne că ești mai intuitiv decât crezi

de Anastasia Paul    |    25 Dec 2023   •   07:20
8 semne că ești mai intuitiv decât crezi
Sursa foto: Hepta

Ai întâlnit vreodată pe cineva care pare să știe lucruri? Sunt oameni care au un al șaselea simț și sunt intuitivi în mod natural. S-ar putea chiar să fii unul dintre ei fără să știi.

Iatî 8 semne care indică că ești mai intuitiv decât crezi:

1) Decizii rapide
De obicei, iei decizii pe baza a ceea ce consideri că este alegerea corectă, în loc să te gândești prea mult la ea? La prima vedere, ai deja o idee care este decizia corectă. Pentru deciziile mai mari, poate fi necesar să aduni informații sau dovezi pentru a picta o imagine mai holistică a întregii situații. Dar, în cele din urmă, îți vei da seama că ceea ce ai decis inițial a fost horărârea bună.  Răspunsul a fost cu tine tot timpul.

2) Sentimente puternice
Încrederea în instinctul tău rareori te-a dezamăgit. Acest lucru te-a condus la multe oportunități, experiențe pline de satisfacții și chiar rezultate bune. Intuiția te ajută întotdeauna. De asemenea, te-a făcut să închizi ușa unor oameni și situații, pentru că acestea nu îți erau destinate . Te-ai oprit vreodată să te gândești de ce lucrurile par să se încadreze întotdeauna la locul lor? Sigur, o decizie s-ar putea să nu se desfășoare așa cum ți-ai dori inițial, dar, în timp, totul se aștează la locul lui, ca și cum această cale/persoană și-a fost întotdeauna destinată.

3) Snesibilitate
Consideri că ești mai sensibil la emoțiile altora decât majoritatea? Ei pot încerca să-și păstreze sentimentele ascunse, dar le simți sub suprafață. Acest lucru te-a ajutat să navighezi mult mai bine în situațiile sociale și să treci prin relații care ar fi putut fi complicate. În plus, poți să te conectezi cu ceilalți la un nivel mai profund. Te-a condus la multe prietenii strânse și te-a ajutat să-ți dezvolți relațiile sociale.

4) Empatie
Oamenilor le poate fi dificil să relaționeze cu cineva sau să le înțeleagă emoțiile. Dar tu poți, destul de ușor. Simți când cineva trece prin provocări și știi ce trebuie să spui. Când cealaltă persoană trece prin ceva importat, cum ar fi o realizare, poți să sărbătorești și tu cu ea. Nu simți nicio gelozie, pur și simplu vrei să fii acolo pentru acea persoană. Drept urmare, poți observa că majoritatea oamenilor doresc să aibă încredere în tine. Vor să-ți împărtășească ceea ce simt, pentru că știi mereu ce să spui. Probabil că ai creat o mulțime de conexiuni semnificative de-a lungul vieții tale!

5) Vise și intuiții
Ai avut vreodată un vis despre o situație cu care te confrunți, care a dezvăluit răspunsul la situația ta? Visele tale au fost, de asemenea, foarte vii și ți le-ai amintit chiar și după ce te-ai trezit. Este posibil ca unele vise să fi fost chiar premoniții și, astfel, te-au ajutat să te pregătești pentru ceea ce avea să vină.

6) Perseverență
Un alt semn clar care indică cât de intuitiv ești, este capacitatea ta naturală de a discerne lucrurile. Găsești un sens din semnele din jurul tău. Acest lucru poate fi sub formă de modele și simboluri pe care le observi în oameni, situații și mediu. Ești capabil să înțelegi curentele subterane dintre oamenii dintr-o anumită comunitate, cum ar fi colegii dintr-un nou loc de muncă. Nu este nevoie să faceți schimb de cuvinte pentru a discerne sentimentele oamenilor din jurul tău și poți identifica lucrurile potrivite de spus în orice situație. Este posibil să te fi ajutat în situații în care pur și simplu nu aveai toate faptele. Dar având încredere în intuiția și destinul tău, ai reușit să treci cu bine prin încercări. 

7) Gândire creativă
A fi intuitiv arată, de asemenea, că ești capabil să gândești în afara normelor sau să mergi în direcția către care ești atras. Îți spun oamenii că ești capabil să generezi idei în mod creativ, aparent din impulsul momentului? Cumva, poți să împărtășești idei la momentul potrivit. Și este de obicei o soluție cu adevărat simplă, la care nimeni nu s-a gândit înainte. Undeva, în adâncul sufletului, știai deja răspunsul la problemă.

8) Schimbări fizice
Uneori, corpurile noastre reacționează înaintea minții. Când se confruntă cu un pericol, răspunsul fugi sau de luptă este cel care intervine pentru autoconservare. Acest lucru se poate manifesta prin piele de găină, ritm cardiac crescut sau doar tensiune în corpul tău, potrivit ideapod.com.


 

×
Subiecte în articol: intuitie relaţii