x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii (P) Bucură-te de beneficiile celui mai căutat produs de potență

(P) Bucură-te de beneficiile celui mai căutat produs de potență

15 Dec 2021   •   17:08
(P) Bucură-te de beneficiile celui mai căutat produs de potență

Cu ajutorul unei pastile de Tianli pe zi vei beneficia de o erecție sigură și durabilă cu un efect de 60 de minute de la administrare. Tianli trezește rapid impulsurile sexuale și se adresează în principal persoanelor care vor să își îmbunătățească performanțele sexuale.

Tianli este un produs 100% natural, conține ingrediente precum iarba țapului, saline cristache, fructe goji, rădăcina de polygonum și hypoxis minor.

Tianli este unul din cele mai apreciate produse atunci când vine vorba de potența masculină. Tianli beneficiază de o formulă specială, cu un efect afrodisiac menită să amelioreze performanțele sexuale. În plus, Tianli este o formulă care promovează o viață activă și sănătoasă.

Spre deosebire de alte produse dedicate erecției și potenței masculine, Tianli contribuie la prevenirea și tratarea disfuncțiilor existente. Tianli este un supliment alimentar cu ingrediente 100% naturale, fără efecte secundare. A fost folosit mai mulți ani în medicina chinzească și oferă o mulțime de beneficii întregului corp și organism.

Care sunt ingredientele active conținute de Tianli?

Rădăcina de polygonum – sporește energia corpului și previne disfuncțiile erectile. În plus, rădăcina de polygonum contribuie la creșterea fertilității în mod natural la domni și este un remediu excelent împotriva impotenței.

Ghimpele (Xanthium Spinosum ) – îmbunătățește funcția prostatei și previne disfuncțiile erectile.

Cătina – stimulează circulația sanguină și îmbunătățește erecțiile.

Saline Cristache – un ingredient cu numeroase beneficii pentru organismul uman. Acest ingredient are rolul de a ameliora stările de oboseala, este un tonic excelent. Planta contribuie totodată la creșterea secreției de hormoni, atât în cazul femeilor cât și în cazul bărbaților.

Tianli mai conține fructe de goji care acționează în mod pozitiv asupra aparatului reproducător masculin. Fructele de goji sunt excelente deoarece pot crește fertilitatea în mod natural. În cazul persoanelor cu probleme de fertilitate s-a dovedit că fructele de goji ameliorează infertilitatea și tratează cu succes infertilitatea ovariană.

Iarba țapului – este o plantă folosită de specialiști în medicina nauturistă chineză datorită faptului că îmbunătățește sănătatea sexuală a domnilor și contribuei la îmbunătățirea afecțiunilor la rinichi sau de la nivelul oaselor. În plus, această plantă este un afrodisiac puternic, natural, cu efecte pozitive asupra libidoului si producției de hormoni.

Tianli fiole reprezintă un produs natural menit să stimuleze organismul, indiferent de vârstă. După o singură pastilă de Tianli vei dormi mult mai bine, vei avea un organism revigorat și un apetit sexual considerabil îmbunătățit. Plantele din compoziția acestui supliment alimentar contribuie la sănătătatea sistemului reproducător, contribuie la lupta împotriva radicalilor liberi, vinovați de apariția unui număr mare de afecțiuni și a stresului oxidativ.

Drept urmare, dacă scopul tău este acela de a-ți îmbunătăți apetitul sexual ar trebui să folosești Tianli, un supliment 100% natural care îți va face viața mai frumoasă.

×