x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Ce ascund uneori bărbații calmi și înțelegători: "Oamenii care vorbesc foarte încet sunt extrem de agresivi"

Ce ascund uneori bărbații calmi și înțelegători: "Oamenii care vorbesc foarte încet sunt extrem de agresivi"

de Redacția Jurnalul    |    02 Iun 2023   •   13:30
Ce ascund uneori bărbații calmi și înțelegători: "Oamenii care vorbesc foarte încet sunt extrem de agresivi"

Unii bărbați par calmi, blânzi, înțelegători până într-o zi când lucrurile se schimbă radical. Și atunci ne întrebăm dacă îi cunoaștem suficient.

Specialista în comunicare și public speaking, Teodora Mețiu a dezvăluit la iThink cu Iusti Fudulu cel mai important indiciu al agresivității care se ascunde sub un chip zâmbitor și o fire aparent echilibrată.

„Omul care vorbește foarte încet este un agresiv pasiv. Oamenii aceia foarte tăcuți, care îți vorbesc aproape în șoaptă. Pentru că omul care vorbește așa face și niște jocuri de putere foarte periculoase. Sunt oameni care vorbesc foarte încet, special. Ca să atragă atenția, ca să intri în jocul lor. Și acolo te prind.”, explică aceasta.

Ea atrage atenția că acest tip de oameni sunt la un pas de a deveni extrem de agresivi. 

După 4-5 luni vor fi trosnite...”

„Un om care vorbește tot timpul așa încet, omul ăsta, de obicei, dacă este bărbat, reușește foarte repede să impresioneze niște doamne. Aceste doamne, după 4-5 luni de căsnicie, se vor găsi trosnite. Oamenii care vorbesc foarte încet sunt extrem de agresivi. De ce? Au extrem de multă furie înăuntrul lor. Și ei sunt calmi, calmi, până într-o zi în care explodează. Aparent, gestionează furia, până în momentul în care explodează. Și atunci sparge un pahar, dă cu pumnul în masă, aruncă cu pixul după cineva și explozia te uimește pentru că tu știi că ai luat un om blând, un om care te înțelege tot timpul.”, a mai spus Teodora Mețiu la iThink, emisiunea care îți schimbă perspectiva asupra lumii, Duminică, la 17:00, la Antena 3 CNN.

Ce ascund bărbații care vorbesc foarte încet

×
Subiecte în articol: barbati furie calm agresivitate